Rita Moreno o vezi sa Marlonom Brandom: Naša ljubav bila je burna poput oluje (video)

Rita Moreno o vezi sa Marlonom Brandom: Naša ljubav bila je burna poput oluje (video)

Autor: | 13/05/2018

0

Glumica Rita Moreno (86) je filmskog zavodnika Marlona Branda upoznala 1954. na setu filma Desiree, a s Elvisom Prislijem počela je kasnije da izlazi kako bi ga, tvrdi, napravila ljubomornim.

- Elvis je nesumnjivo bio kralj na pozornici, ali se zato u poređenju s Marlonom nije baš iskazao pod čaršafima - rekla je glumica voditeljki Vendi Vilijams (53) u četvrtak u njenom TV šouu.

- Brando je bio kralj filmova i jedan od najseksepilnijih muškaraca na svetu. Naša ljubav bila je burna poput oluje. Stalno smo prekidali i mirili se, a to je trajalo osam godina - rekla je oskarovka.

 

Zvezda 'Priče sa zapadne strane' priznala je i da je htela da se uda za Branda iako njemu to nije bilo po volji. Svejedno je, kako kaže, nastavila da spava s njim, a pogodilo ju je što je on i dalje spavao s drugim ženama.

- Jednom sam pronašla seksi žensko rublje koje nije moje. Otišla sam kući slomljena i u suzama - priseća se Moreno. Dodaje kako joj se zatim dogodilo nešto divno.

 

- Prisli je počeo da se zanima za mene, pa me ubrzo pozvao na sastanak. Setila sam se tog prokletog ženskog rublja i odmah pristala. Marlon je bio ljut zbog svega. Taj čovek je tada bacao stolice. Bilo je divno napraviti ga ljubomornim -  kaže glumica. Ali, postoji i nešto, kako kaže, manje divno.

- Elvis je bio grozan u krevetu. Bio je mala beba u poređenju s kraljem Brandom - rekla je. Dodala je kako je Marlon bio senzualan i vrlo darežljiv.

 

Rita je s Brandom ostala i u drugom stanju, ali on nije hteo dete. Organizovao je ilegalni pobačaj koji je pošao po zlu, nakon čega je glumica završila na hitnoj operaciji. Nakon svega toga Rita je 1961. pokušala da se ubije u njegovoj kući.

 

Glumica je od 1965. bila 45 godina u braku s lekarom Leonardom Gordonom za kojeg kaže da je ljubav njenog života, dok je Brando bio požuda. Iz braka s njim ima ćerku, glumicu Fernandu Luisu (51).

Mi esposo y yo

A post shared by Rita Moreno (@ritamoreno_) on Oct 27, 2015 at 6:13pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty