Anđelina Džoli i Džordž Kluni iz vremena kada nisu ni sanjali da će postati zvezde

Anđelina Džoli i Džordž Kluni iz vremena kada nisu ni sanjali da će postati zvezde

Autor: | 10/06/2018

0

Dve superzvezde iz sveta filma, Anđelina Džoli i Džordž Kluni iza sebe imaju mnoštvo uloga po kojima ih publika pamti, a njihov život se pomno prati, te se svakodnevno mogu pronaći vesti o njima u nekom od magazina ili tabloida...

Ali, da li je iko mogao da pretpostavi da će ovi "klinci" na fotografijama koje vam donosimo jednog dana postati takve zvezde?

Na jednoj od zaista retkih fotografija možemo videti da je Anđelina svoju lepotu nasledila upravo od svoje prelepe majke glumice Maršelin Bertran.

Maršelin je glumila u brojnim filmovima i serijama, a bavila se i filmskom produkcijom. Bila je veoma posvećena i humanitarnom radu, što je prenela i na svoju ćerku, koja je često navodi kao svoju najveću inspiraciju. Maršelin je preminula 27. Januara 2007. u 56 godini, nakon što se skoro osam godina borila sa rakom jajnika i rakom dojke.

A post shared by istorijat™ (@istorijat) on May 20, 2018 at 5:07am PDT

Džordž Kluni je te davne 1968. godine imao samo sedam godina, a na fotografiji gde je sa porodicom vidi se neverovatna sličnost sa ocem Nikom Klunijem, penzionisanim novinarem koji danas obožava svoje unuke.

A post shared by istorijat™ (@istorijat) on Jun 2, 2018 at 2:19am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty