Najbolje prijateljice: Dorija Ragland sve češće provodi vreme s Oprom Vinfri?

Najbolje prijateljice: Dorija Ragland sve češće provodi vreme s Oprom Vinfri?

Autor: | 12/06/2018

0

Američka TV zvezda Opra Vinfri, poput bračnog para Kluni i Bekamovih, činila je zvezdanu holivudsku postavu na venčanju britanskog princa Harija i Megan Markle u kapelici svetog Đorđa.

A pošto je Meganina majka Dorija Ragland viđena pri izlasku iz Oprine kuće s nekoliko kesa u rukama, slavna voditeljka o svemu je odlučila da javno progovori.

- Dorija mi je rekla kako obožava kumkvat na šta sam joj ja rekla kako imam stablo kumkvata. To što je Dorija nosila u rukama bila je korpa kumkvata. Ovo se odnosi na sve ljude koji smatraju da majku Megan Markle pokušavam da podmitim poklonima zbog intervjua. Ako vam kumkvati mogu osigurati intervju onda sam potpuno za to - objašnjava Opra u razgovoru za američki Entertainment Tonight.

U svoj raskošan dom u Los Anđelesu, Vinfri je takođe pozvala 61- godišnju majku Megan Markl kako bi zajedno vežbale jogu. Osim što je po struci socijalna radnica, majka Megan Markl je i instruktorka joge.

- Doria je izvrsna u jogi zato sam joj rekla da ponese svoju opremu ako budemo želele da vežbamo u dvorištu - nastavlja da objašnjava medijska zvezda nadodajući kako je Dorija u jednoj kesi nosila stvari za jogu, dok je u drugoj bio ručak te je na taj način negirala priče o poklonima.

hellomagazin.rs Guliver/Getty