Džejms Stant varao na testu na drogu kako bi mu dopustili da viđa decu (video)

Džejms Stant varao na testu na drogu kako bi mu dopustili da viđa decu (video)

Autor: | 17/06/2018

0

Kad su ga zamolili da ponovi uzorak, biznismen je to odbio uz objašnjenje da je uzimao dodatke prehrani koji bi mogli da utiču na rezultat testiranja. Petoro zaposlenika tvrdi da je varao i na prvom testiranju.

Džastin Kalnutis, bivši telohranitelj Džejmsa Stanta (36), tvrdi kako je biznismen i trgovac umetninama varao na ionako mučnoj brakorazvodnoj parnici s Petrom Eklston (29).

- Kako bi mu dopustili da viđa decu, morao je da dokaže da se ne drogira. Dali su mi 150 funti kako bih dao čisti uzorak urina. Tražili su me da pitam prijatelja da i on da urin. Džejms je u to je vreme redovno uzimao kokain i pušio krek - rekao je Kalnutis.

Mlađa kći šefa Formule 1 Bernija Eklstona (87) na sudu je dobila puno strataeljstvo nad ćerkom Lavinijom (5) i blizancima Džejmsom i Endrjuom (3), ali joj je sud naredio da bivšem suprugu mora da dopusti da s njima provodi određeno vreme.

Eklston je na sudu tvrdila da se razvodi zbog Stantovog drogiranja, ali biznismena su advokati branili s tezom da može da prestane da se drogira kad god poželi, jer drogu uzima samo rekreativno.

 

Stant je zato urin odneo na analizu kojom je dokazao da se ne drogira i tako dobio starateljstvo nad decom.

Kad su ga zamolili da ponovi uzorak, Stant je to odbio uz objašnjenje da je uzimao dodatke prehrani koji bi mogli da utiču na rezultat testiranja.

Međutim, njegov telohranitelj sada tvrdi da ni prvi uzorak nije bio Stantov. Uz Kalnutisa, priču je potvrdilo još četvoro Stantovih zaposlenika. Telohranitelj je u javnost izašao pošto je dao otkaz jer mu Stant nije isplatio platu za sav rad.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti