Par samo za medije i javnost: Kajli Džener otkrila da ne živi s dečkom Travisom Skotom (video)

Par samo za medije i javnost: Kajli Džener otkrila da ne živi s dečkom Travisom Skotom (video)

Autor: | 30/06/2018

0

Zvezda rijaliti televizije i preduzetnica u industriji lepote Kajli Džener (20) otkrila je u videu o šminkanju koji je snimila za časopis Vogue da ne živi sa svojim dečkom i reperom Travisom Skotom (27) već da živi sa svojom najboljom prijateljicom Džordin Vuds (20), piše Daily Mail.

Podsećamo, Džener i Skot su početkom februara ove godine dobili ćerku Stormi Vebster.

- Većinu stvari isprobam na Džordin jer živimo zajedno. Ja samo kažem: "Džordin, trebaš mi." Svako ko dođe u moju kuću ima obojene crvene ruke od šminke i senki - rekla je Džener koja s Vuds živi u kući od 1.200 m2 s osam spavaćih soba koju je 2016. godine platila 12 miliona dolara.

 

Skot navodno poseduje dom u blizini pa se priprema da sledeći mesec ode na turneju u Evropu.

Izvor upoznat sa životnom situacijom Skota i Džener kaže da službeno ne žive zajedno. "Zajedno odgajaju dete i stvari idu super. Zajedno su i jako su srećni", rekao je izvor za Daily Mail.

 

Drugi je pak izvor rekao za UsWeekly da je par naprosto procvetao kada im se rodila ćerka Stormi.

- Kajli obožava da bude majka. Stormi je sunce njenog života. Travis je odličan otac. Stalno igra oko (Stormi) i voli da je drži. Pun je podrške i želi da bude prisutan u njenom životu. Poslovne obaveze prilagođava kako bi sa Stormi mogao da provede više vremena.

hellomagazin.rs Guliver/Getty