Slavni par potvrdio kraj: Posle dve i po godine ljubavi raskinuli Lijam Pejn i Šeril Kol

Slavni par potvrdio kraj: Posle dve i po godine ljubavi raskinuli Lijam Pejn i Šeril Kol

Autor: | 02/07/2018

0

Iako se činilo kako će probleme u svojoj vezi 35-godišnja Šeril Kol i njen 11 godina mlađi dečko Lijam Pejn uspeti da reše, to se na kraju nije dogodilo. Posle dve i po godine ljubavne veze, tokom koje su dobili i sina Bera, britanska pevačica i nekadašnja zvezda boj benda One Direction objavili su razlaz.

Putem svojih službenih Tviter profila, 1. jula tačno u 14 sati i 45 minuta britanska pevačica Šeril Kol i nekadašnja zvezda boj benda One Direction, Lijam Pejn, svojim su obožavaocima objavili da je njihovoj ljubavi, posle dve i po godine veze, došao kraj.

 

- Tužni smo što moramo da objavimo tešku odluku koju smo doneli - da smo odlučili da svako krene svojim putem. I dalje jedno drugo neizmerno volimo, jer smo porodica. Ber je centar našeg sveta, zato vas molimo da poštujete našu privatnost kako bi što bezbolnije prošli kroz sve ovo - napisala je 35-godišnja Šeril Kol, a isti status, uz dodatak njenog imena, stavio je i 11 godina mlađi pevač.

 

Mlađana pevačka zvezda, za kojim luduju milioni tinejdžerki širom sveta, već se iselila iz doma vrednog 5 miliona funti u kojem je živeo zajedno sa Šeril i njihovim sinom Berom. Iako se o njihovom prekidu šuškalo i nagađalo već mesecima, tek sada je sve službeno potvrđeno.

- Šeril i Lijam su se trudili da spasu svoju vezu, posebno nakon niza problema s kojim su se suočili početkom godine, ali trenutno imaju sasvim druge prioritete, a posle dugih razgovora zaključili su da je najbolje za sve da krenu svako svojim putem - rekao je izvor blizak paru za The Sun.

Zanimljivo je kako je službena objava stavljena ni 24 sata nakon što je Šeril proslavila svoj 35. rođendan, a na koji Lijam nije uspeo da dođe uprkos svim naporima, kao i podatku da je uspeo avionom ranije tog dana da sleti u Veliku Britaniju.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti