Sofija Vergara slavi 46. rođendan: Iskreno, grudi su mi mnogo pomogle u karijeri

Sofija Vergara slavi 46. rođendan: Iskreno, grudi su mi mnogo pomogle u karijeri

Autor: | 10/07/2018

0

Šta god obukla izgledam kao striptizeta, rekla je glumica i model Sofija Vergara s 13 godina zbog svojih bujnih grudi. Danas je napunila 46 godina i mišljenje joj se razlikuje. 

- Zahvalna sam što ih imam i, iskreno, mnogo su mi pomogle u karijeri. Uvek sam se osećala seksi - rekla je Sofija.

Kada je imala 17 godina, na plaži u Kolumbiji, otkrio ju je tamošnji fotograf. Vergara je ubrzo započela karijeru u svojoj prvoj reklami za američko gazirano piće gde je još uvek imala svoju prirodnu, svetliju kosu.

 

- Inače sam prirodna plavuša, kao i moji rođaci, ali su mi u Holivudu sugerisali da potamnim kosu kako bi bila prava latino žena - rekla je glumica.

Kao što sada u četrdesetima pleni pažnju atraktivnim izgledom, to je činila i na početku karijere. Nakon reklame za gazirano piće, dobila je angažman suvoditeljke u dve popularne kolumbijske televizijske emisije što joj je donelo i prve glumačke uloge.

Proslavila se ulogom Glorije u 'Modernoj porodici', zgodne supruge slavnog 'Ala Bandija', odnosno Eda O'Nila (72). Danas se smatra jednom od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procenjuje na 120 miliona dolara.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: sofija vergara

Najnovije vesti