Kendis Svonpul odgovorila na kritike: Nosila sam sina devet meseci, imam pravo na stomačić iako sam model!

Kendis Svonpul odgovorila na kritike: Nosila sam sina devet meseci, imam pravo na stomačić iako sam model!

Autor: | 13/07/2018

0

Kada su je paparaci uhvatili na plaži samo 12 dana pošto je rodila svoje drugo dete, Viktorijinu anđelicu dočekali su bezobrazni komentari na koje nije mogla a da ne odgovori.

Dok je Kendis Svonpul (29) bezbrižno uživala na brazilskoj plaži sa sinom Anakom, paparaci su uspeli da "uhvate" nekoliko njenih fotografija samo par nedelja pošto je rodila svoje drugo dete - sina Arijela. Njene fotografije su uskoro objavljene u raznim medijima i na društvenim mrežama pa su izazvale komentare koji su iznenadili manekenku.

A post shared by Famosando (@sitefamosando) on Jul 11, 2018 at 8:14pm PDT

Iako je već navikla na kritike s obzirom da je godinama u manekenskoj industriji, Kendis je ostala šokirana pošto je pročitala da je mnogima zasmetala činjenica što joj stomak nije ravan i mišićav desetak dana nakon porođaja.

- Ovo sam ja samo 12 dana od porođaja. Standardi lepote su ovih dana jednostavno nemogući. Nije mi neprijatno da pokažem svoj postporođajni stomak. U stvari sam ponosna. Nosila sam svog sina devet meseci i mislim da imam pravo da imam stomačić iako sam model - napisala je dan nakon ružnih komentara i dodala kako žene ne bi trebale da se kriju zbog nerealnih standarda te ih je pozvala da budu podrška jedna drugoj, piše Gloria.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kendis svonpul