Dženifer smeta Benova devojka: Prva prepreka u najboljem razvodu u Holivudu

Dženifer smeta Benova devojka: Prva prepreka u najboljem razvodu u Holivudu

Autor: | 27/07/2018

0

Razvod nikada nije lak, a trenutak kada bivši supružnicu krenu dalje, ume da bude posebno bolan. Često izbegavaju susrete, ali ako imaju decu primorani su na komunikaciju.

U svetu poznatih prekidi brakova, po pravilu nose duge brakorazvodne parnice, ružne reči i prepucavanja po medijima. Da u svakom pravilu postoji izuzetak, dokazuju i Dženifer Garner (46) i Ben Aflek (45) papire za razvod potpisali su nakon 12 godina braka.


Uprkos velikoj ljubavi i volji oni nisu uspeli da izglade nesuglasice, ali jedno drugom su ostali velika podrška  i nakon rastanka. Lako su se i dogovorili oko starateljstva nad njihovo troje dece, Vajolet (12), Serafinom Rouz (9) i Semjuelom (6) - pripalo je glumici, a glumac ih je redovno viđao.

A post shared by Ben Affleck (@affleckworld) on Jun 19, 2016 at 6:29pm PDT


I taman kad se činilo da je ovo jedan besprekoran razvod, čini se da su bivši supružnici naišli na prvu prepreku. Naime, kako prenose strani tablodi,  Dženifer ne dozvoljava Benu da decu upozna sa novom devojkom Lindzi Šokus (38) .


-Razlog za to je što se spekulisalo da je Ben sa Lindzi imao aferu 2014. godine, dok je još bio u braku sa njom. Za nju je ponižavajuće da sin i ćerke provode vreme sa ženom koja je kriva za raspad njenog i Benovog braka- rekao je neimenovani izvor blizak glumici za "Dejli Mejl".
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram