Krisi Tajgen besna na oca Megan Markl: Ostavi ćerku na miru, ovo je više sramota! (video)

Krisi Tajgen besna na oca Megan Markl: Ostavi ćerku na miru, ovo je više sramota! (video)

Autor: | 30/07/2018

0

Ona je manekenka i supruga pevača Džona Ledženda, a pre svega poznata po tome da 'nema dlake na jeziku', posebno na društvenim mrežama.

Krisi Tajgen se odavno sukobila s američkim predsednikom Donaldom Trampom, te se zna njen animozitet prema istom, a sada je odlučila da umesto Megan Markl u javnosti oplete po njenom ocu Tomasu Marklu i njegovim javnim istupima.

Naime, nakon što je Tomas Markl još jednom dao intervju, koji je izašao ove nedelje u The Mailu, a u kojem nije mogao da sakrije koliko je frustriran time što ga sopstvena ćerka, otkako se udala za princa Haria, ignoriše, 32-godišnja manekenka na Tviteru je objavila isečak intervjua i napisala: 'Šta nije u redu s njim? Ovaj čovek je odvratan. Ostavi više svoju ćerku na miru, da najzad bude srećna. Ovo je više sramota.'

Tokom intervjua Tomas Markle svoju je ćerku, vojvotkinju od Saseksa, okarakterisao kao 'hladnu' te da ga je u potpunosti izbacila iz svog života. 'Ona bi bila niko i ništa bez mene. Ja sam je napravio vojvotkinjom koja je danas' , rekao je Markl uz reči da bi za Megan bilo mnogo lakše da on umre.

- Sutra je moj 74. rođendan i uživam u tome da sam ja ta osoba koja može da natera celu kraljevsku porodicu da prestanu da pričaju međusobno, a možda i da ismejavaju vojvotkinju - dodao je Markl.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash