Madonin 60. rođendan: Kome je muzička zvezda posvetila svoju proslavu

Madonin 60. rođendan: Kome je muzička zvezda posvetila svoju proslavu

Autor: | 31/07/2018

0

Madona slavi 60. rođendan dobrotvornom akcijom za siročad i decu u Malaviju. Svaki sakupljen dolar ide direktno za obroke, škole, uniforme i zdravstvo.

Pevačica je rekla za AP da se udružuje sa Fejsbukom za ovu akciju, koja će trajati do 31. avgusta. Obožavatelji mogu da doniraju direktno na Fejsbuk stranicu Madone ili da pokrenu sopstveno sakupljanje sredstava na toj društvenoj mreži.

A post shared by Madonna (@madonna) on Jul 30, 2018 at 11:20am PDT


Sredstva će biti data fondaciji Rejzing Malavi (Raising Malawi), a kompanija za globalna plaćanja Ripl saopštila je da će za svaku donaciju dati jednaku količinu novca.

Pop ikona, koja je usvojila četvoro dece iz Malavija. 2006. godine, osnovala je fondaciju Rejzing Malavi, za rešavanje problema siromaštva i teškoća kroz koje prolaze siročići i ugrožena deca Malavija. Ona je prošle godine finansirala dečje krilo u bolnici u Malaviju.

A post shared by Madonna (@madonna) on May 13, 2018 at 1:59pm PDT


-Čvrsto sam posvećena tome da pružim ugroženoj deci dom pun ljubavi. Za svoj rođendan ne mogu da zamislim bolji poklon nego povezivanje moje globalne porodice s ovom divnom zemljom i decom kojoj je najviše potrebna pomoć, rekla je Madona.

A post shared by Madonna (@madonna) on May 31, 2018 at 6:41pm PDT


+Želim da se udružim sa svojim prijateljima, obožavateljima i pristalicama, da promenim živote dece Malavija i da im dam k znanju da su zaštićeni i voljeni, dodala je Madona.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: madona