Dženifer Aniston: Možda moja svrha postojanja na ovoj planeti nije da se ostvarim kao majka (video)

Dženifer Aniston: Možda moja svrha postojanja na ovoj planeti nije da se ostvarim kao majka (video)

Autor: | 01/08/2018

0

Dženifer Aniston ima posla s tabloidima kroz čitavu svoju karieru, ali u poslednje vreme su zaista neumorni u smišljanju novih priča koje nemaju gotovo nikakve veze s njenim privatnim životom.

Džen je u septembarskom izdanju magazina InStyle, čiju naslovnicu krasi, progovorila o svemu tome po prvi put nakon rastanka sa Džastinom Teruom.

- Naveće zablude o meni su tipa ‘Džen ne može da zadrži muškarca’, ili  ‘Džen odbija da ima decu jer je sebična i posvećena karijeri’. Ili ono da sam tužna i da mi je srce slomljeno - ispričala je Džen u intervjuu.

- Prvo, uz svo dužno poštovanje, srce mi nije slomljeno. Drugo, sve ono su besmislene pretpostavke. Niko ne može da zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Nikome ne pada na pamet kako takve stvari mogu da budu osetljive i da utiču na mog partnera i mene. Oni nemaju pojma kroz kakve zdravstvene i emotivne probleme sam prolazila. Postoji strašan pritisak na žene da se ostvare kao majke, a ako to ne učine, one su automatski "oštećena" roba. Možda moja svrha postojanja na ovoj planeti nije da se ostvarim kao majka. Možda imam druge stvari koje treba da učinim - rekla je iskrena Dženifer.

O Džen se priča mnogo, ali okružena dobrim i pravim prijateljima, novim projektima i sa još uvek sjajnom frizurom i bojom, zvezdi septembarskog izdanja InStyle magazina ide dosta dobro u životu. U svojoj 49., ona tačno zna ko je. To znači da nema granica, nema gluposti, ali ima mnogo smeha.

- Uglavnom mogu da sednem i samo da se smejem idiotskim naslovima u štampi koji postaju sve apsurdniji - rekla je Aniston i objasnila kako ona to vidi:

- Pretpostavljam da se "hrane" nekom potrebom koju ima javnost, ali ja sam fokusirana na svoj posao, prijatelje, moje životinje, ali i na to kako da učinimo svet boljim mestom za život. Sve te ostale stvari su loša brza hrana medija koju moramo da bacimo nazad u fijoku i zaboravimo je.

Dženifer Aniston je bila mnogo puta na naslovnim stranama magazina, ali priznaje da je uvek nervozna noć pre snimanja:

- Uvek sam nervozna noć pred snimanje, ali uvek. Ne znam zašto. I tako već 20 godina, možda mi to održava uzbuđenje?

Na snimanu je bio i njen dugogodišnji frizer, ali i prijatelj Kris Mekmilan, pogledajte kako je teklo snimanje i kako je Džen objasnila da je "modlama", odnosno modelima mnogo lakše, ali i da je ona neko ko preferira džins i majice, ali da joj je i ova promena prijala...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty