Madona: Najvažnije je da su deca dobre osobe, a ako postanu novi Ronaldo ili Pikaso, to je samo višnja na torti

Madona: Najvažnije je da su deca dobre osobe, a ako postanu novi Ronaldo ili Pikaso, to je samo višnja na torti

Autor: | 02/08/2018

0


Pop ikona Madona jubilarni 60. rođendan slavi dobrotvornom akcijom za siročad i decu u Malaviju, i kaže ne može da zamisli bolji način da obeleži ovaj dan. Tim povodom dala je intervju za italijansko izdanje magazina "Vogue" u kom je govorila o majčinstvu u životu u Lisabonu sa svoje četvoro usvoje dece.

A post shared by Madonna (@madonna) on Jul 30, 2018 at 11:25am PDT


Sin David koji trenira fudbal razlog je što se cela porodica preselila u glavni grad Portugalije.

A post shared by George Stamenov (@jstamenov) on Dec 5, 2016 at 4:42am PST


-Stvari se menjaju iz dana u dan i jako je teško planirati bilo šta. Do četvrtka ne znamo imaju li utakmicu u Portugaliji ili negde drugde, igraju li u subotu ili nedelju. Kako ne možeš ništa da planiraš, ponekad osetiš kao da to nije pošteno prema drugoj deci, niti prema tebi. Svaka majka u toj situaciji može vam reći da je tako, rekla je Madona i dodala da joj je najvažnije da njena deca izrastu u dobre ljude.

-Mnogo ljudi mi kaže: 'Stvarno želiš da Lurd bude plesačica' ili 'Stvarno želiš da Roko bude slikar'. To nije istina, sve što želim je da moja deca budu odgovorne, saosećajne osobe pune ljubavi. Želim da tretiraju druge ljude s poštovanjem bez obzira na njihovu religiju, boju kože, rod. To je najvažnije, da su dobre osobe. Ako postanu novi Ronaldo ili novi Picasso, to je samo višnja na torti, zaključuje Madona.


Madonina 21-godišnja ćerka Lurd živi u Njujorku, a 17- godišnji sin Roko u Velikoj Britaniji.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: madona