Demi Lovato se najzad oglasila: Zahvalna sam Bogu što sam živa

Demi Lovato se najzad oglasila: Zahvalna sam Bogu što sam živa

Autor: | 06/08/2018

0

Američka pevačica i glumica Demi Lovato oglasila se prvi put otkako je primljena u bolnicu zbog predoziranja i obećala da će nastaviti da se bori protiv zavisnosti.

U postu koji je obavila na svom Instagramu Demi je iskreno rekla da nije uspela da se izbori sa zavisnošću od opiajata i da joj borba tek predstoji.

- Oduvek sam bila potpuno otvorena po pitanju moje borbe sa zavisnošću. Ono što sam naučila je da ta bolest neće jednostavno nestati ili vremenom izbledeti sama od sebe. To je nešto što moram da nastavim da prevazilazim, a još nisam uspela u tome.

Zahvaljuem se Bogu što sam živa i što mi je bolje. Zahvalna sam svim svojim fanovima na beskrajnoj ljubavi i podršci koju su mi pružali prethodnh dana, ali i pre. Vaše pozitivne misli i molitve pomogle su mi da preguram ovo teško vreme.

Želim da se zahvalim i svojoj porodici, mom timu, ali i osoblju bolnice koji su bili uz mene svo ovo vreme. Bez njih ja ne bih sada bila ovde i pisala vam ove reči.

Sada mi je potrebno vreme da se izlečim i da se fokusiram na trezvenost i put ka oporavku. Sva ljubav koju ste mi pokazali nikada neće biti zaboravljena i radujem se danu kada ću moći da kažem da sam prešla na drugu, zdravu stranu svog života.

Nastaviću da se borim! - pručila je Demi iz bolnice.

Inače, u prošlogodišnjem dokumentarcu, Lovato je iskreno progovorila o svojim porocima, otkrivši da je kokain probala sa 17 godina.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: demi lovato