Stefano Gabana isprozivao Kjaru Feranji i modnu kuću Dior: Tvoja venčanica deluje jeftino! (video)

Stefano Gabana isprozivao Kjaru Feranji i modnu kuću Dior: Tvoja venčanica deluje jeftino! (video)

Autor: | 04/09/2018

0

Jedna od napoznatijih, ali i najbogatijih modnih blogerki na svetu, Kjara Feranji, napravila je spektakularno venčanje na Siciliji uz vatromet, karneval, živu muziku... a  na kojem je promenila čak tri Diorove haljine koje su izrađene specijalno po njenoj želji.

Za izradu haljina je bilo potrebno više od godinu dana, a za njih je bila zadužena lično kreativna direktorka Marija Gracija Čiuri iz modne kuće Dior, koja je uz asistenciju i želje Kjare Feranji radila na modelima.

Kada je Haper’s Bazaar UK objavio video-snimak u kome je prikazan proces izrade i probe haljine, jedan od dizajnera iz modne kuće Dolce & Gabbana, Stefano Gabana je ispod posta napisao uvredljivo - Jeftino!, nakon čega se Instagram usijao, piše People.

 

- Da li ti to govoriš o svom brendu?; Bilo je bolje da ništa nisi napisao, ti deluješ jeftino nakon ovakvog komentara!; Kjara ne obraćaj pažnju na "kraljicu drame, on samo želi pažnju preko tebe! -  samo su neki od komentara na njegov komentar.

Iz modne kuće Dior su brzo odgovorili:

- Kao međunarodno priznata preduzetnica koja neguje i čuva svoje Italijansko poreklo i korene, njenu venčanicu je uradila naša kreativna direktorka u skladu sa Kjarinim imidžom - naveli su između ostalog iz Diora uz napomenu da venčanica predstavlja fuziju "Izrade inspirisane Italijom i francuske visoke mode, koja se perfektno uklopila u bajkovitu ceremoniju na Siciliji".

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Instagram/ChiaraFerragni