Kim Kardašijan u pohodu na Majami: Uživanje u krstarenju i slikanju najjačih atributa

Kim Kardašijan u pohodu na Majami: Uživanje u krstarenju i slikanju najjačih atributa

Autor: | 07/09/2018

0

Jedna od epizoda rijalitija kojim je klan Kardašijan osvojio svet zvala se „Kim osvaja Majami“. I taman kad ste pomislili da će ovo leto proći bez „morskih“ fotografija popularne starlete, eto nje na palubi luksuzne jahte kojom krstari upravo pored Majamija.

Magična namirnica kojom Kortni Kardašijan započinje baš svako jutro

Čak i da ne obraćate pažnju na sve te brodove usidrene u vodama Floride, ovaj bi vam sigurno pao u oči. Za sve je kriv pink kombinezon u retro stilu koji ne samo da skreće pažnju na televizijsku megazvezdu sa kilometarske daljine, već vidno ističe i njene glavne atribute.

Kim Kardašijan: Trening kojim sam dovela liniju do savršenstva

Budući da je Kanje Vest bio zauzet poslovima na obali, Kim su društvo pravili ćerka Nort i sin Sent, kao i prijatelji i saradnici Larsa i Džonatan. Krstarenje je iskoristila za snimanje editorijala, koji je vrveo od jakih boja.

Vesela ekipa uživala je na brodu Dejva Grutmana, kralja noćnog života Majamija. No, ovog puta Kim je izbegla obilazak poznatih klubova na obali jer je bila pod „nadzorom“ dece. Povremeno bi napustila jahtu i povela ih na neku skrivenu plažu gde su se, daleko od radoznalih pogleda, igrali u pesku.

 

Snežana Ilić Splash news