Magična namirnica kojom Kortni Kardašijan započinje baš svako jutro

Porodica Kardašijan je fenomen današanjeg vremena. Od pojava koje mnogi smatraju čistom zabavom, napravili su bogatsvo koje se meri u milijardama dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on


Oni diktiraju trendove u modi , ponašanju, fotografisanju, ali i ishrani. U moru stvari koje im pojedinici zameraju, mora se priznati da najpoznatije sestre na svetu izgledaju besprekorno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on


Osim što su uvek stilizovane bez greške, najpoznatije sestre na svetu mogu se pohvaliti i savršenim tenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Jenner (@kylie.classy.inspirations) on


Najstarija sestra Kardašijan, Kortni, ima punih 39 godina i majka je troje dece. Ipak, ona izgleda dvostruko mlađe. U čemu je njena tajna?

Rijaliti zvezda svakoga jutra uzima kašičicu gija, prečišćenog putera koji se dobija termičkom obradom sirovog, neslanog putera tako što se uklone mlečne belančevine i voda.

 

Nakon što uzme ovu namirnicu koju upućeni nazivaju dragocenom,  sačeka dvadesetak minuta, popije čašu vode, a onda doručkuje.  Kako je otkrila ovu vrstu putera koristi u svako svakodnevnoj ishrani.

Gi je sa razlogom nosi epitet zlatne namirnice. Bogat je dobrim masnoćama, među kojima dominiraju omega 3 i omega 6 masne kiseline, a sadrži i kiseline koje poseduju antibakterijska i antikancerogena svojstva, kao i vitamine A, D, E i K.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty/Guliver/Thinkstock/ Instagram

Više o temama: