FIFA dodeljuje nagrade u Londonu: Fudbaleri i njihove lepe supruge na zelenom tepihu

FIFA dodeljuje nagrade u Londonu: Fudbaleri i njihove lepe supruge na zelenom tepihu

Autor: | 24/09/2018

0

Svetska fudbalska organizacija FIFA dodeljuje danas u Londonu nagrade "Best FIFA football awards". Na ceremoniji su se pojavili brojni poznati parovi, među kojima prednjače oni posebne vrste - bivši golmani sa suprugama i još neka veoma poznata lica.

Tu je bivši golman Dejvid Siman (55) koji je došao sa 10 godina mlađom suprugom Frenki. Nekadašnji branilac mreže Arsenala koji se pamti po velikim kiksevima (čuveni Ronaldinjov lob ili gol koji mu je Šaćiri dao direkno iz kornera), danas briljira sa suprugom.

Pilar Rubio (40) ušetala je u svetlucavoj, šarenoj haljini i sa crvenim karminom na usnama. Poput prave seks bombe. Serhio Ramos je kao i uvek pored nje izgledao tako ponosno (ostao je dosledan svom zanimljivom maniru odevanja).

Na listi zvanica je i bivši trener Milana i Real Madrida Fabio Kapelo kog prati originalno odevena supruga Laura.

U elegantnim odelima pojavili su se selektor nemačke fudbalske reprezentacije Jaokim Levi i bivši nemački napadač Oliver Birhof koji je ovaj put izborom bolje krojenog odela pobedio Levija.

U smokingu i sjajno raspoložen je predsednik FIFE Đani Infantino.

Njegovo lice prepoznaju svi i oni koji gledaju fudbal i oni koji nisu strastveni pratioci ovog sporta, a on je sudija Pjerluiđi Kolina.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: FIFA Fudbal

Najnovije vesti