Prvi izlazak Amal i Džordža Klunija umalo je završio katastrofalno (video)

Prvi izlazak Amal i Džordža Klunija umalo je završio katastrofalno (video)

Autor: | 26/09/2018

0

Njihovu ljubavnu priču, onu u kojoj je pravnica za ljudska prava 'ukrotila' jednog od najvećih plejboja i neženja glumačkog sveta, smatraju jednom od najlepših u Holivudu. Za razliku od mnogih supruga slavnih osoba, lepa Amal Kluni nije samo atraktivna pratilja, već i izuzetno inteligentna i uspešna žena. Ali ko zna da li bi ova priča imala tako srećan kraj da njihov prvi izlazak, posle prvih komplikacija, na kraju ipak nije završio uspešno.

Kako bi impresionirao lepu Amal, Džodž Kluni pomno je razmišljao gde da je izvede, zato je večeru i sveće odbacio na prvu. Umesto toga pozvao ju je u Abbey Road, na ono isto mesto na kojem su Bitlsi snimili neke od svojih najvećih hitova, a tamo su Amal i Džordž trebali da uživaju u javnom snimanju.

 

Ipak, to i nije bilo izvedivo, jer je u to vreme Amal Alamudin bila angažovana kao pravnica na mnogim slučajevima, a zbog prijave protiv Društva muslimanske braće tog dana javila mu je da će malo kasniti. Bilo kako bilo, na snimanje su na kraju stigli, potom su otišli na večeru, a tada Amal verovatno nije mogla ni da nasluti kako je to biti u vezi s toliko slavnom osobom kao što je Džordž Kluni, ali sve je odradila kao profesionalac.

 

Posle večere predložila je da odu na piće na jedno in mesto, a kada su izašli iz restorana, dočekala ih je horda paparaca. Ali ona se na njih nije ni osvrnula, kao da je to nešto s čime se susreće svakog dana.

 

Osim tih nekih sitnih, još uvek nepoznatih detalja prvog sastanka, otkriveno je i kako je Džordž na početku pisao Amal pisma, pretvarajući se da je zapravo njegov pas Ajnštajn. U pismima je pisalo kako su ga oteli te da mu treba advokat. Verovatno je upravo takvim ludostima i osvojio svoju suprugu i majku njegove dece, blizanaca Ele i Aleksandera.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti