Bivša supruga Erosa Ramacotija o godinama provedenim u sekti: Živela sam kao u paklu (video)

Bivša supruga Erosa Ramacotija o godinama provedenim u sekti: Živela sam kao u paklu (video)

Autor: | 08/10/2018

0

Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru, koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala je brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u bedi i siromaštvu. Bila je to kazna za izdaju.

- Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da sam to bila u prošlom životu i da na plećima nosim tu krivicu - kaže Mišel Hunciker, voditeljka i nekadašnja supruga italijanskog pevača Erosa Ramacotija u intervjuu koji je ovog leta dala u jednom kafiću u Milanu novinaru nemačkog lista Štern.

Verovala je i u to da je u prošlom životu bila supruga bivšeg nemačkog SS-ovca, ali nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, zato što se čak i pica pravi od "demonskih sastojaka". Otkriva da godinama "nije imala seks", i da je uvek neko bio pored nje da je kontroliše. Četiri godine nije komunicirala s majkom i starim prijateljima. Uništili su joj brak s Ramacotijem i oduzeli mnogo novca.

- Tako je to kada si u sekti, zatežu ti omču oko vrata sve više i više, sve dok ti ne isperu mozak - kaže Hunciker, koja je skoro šest godina provela u sekti "Ratnici svetlosti".

 

View this post on Instagram

 

Quando il vento t’impedisce di metterti in posa....??? @therealauroragram #lol #fun

A post shared by Michelle Hunziker (@therealhunzigram) on Jan 4, 2018 at 4:03am PST

Sredinom 90-tih godina prošlog veka Mišel je imala 18 godina i radila je kao model. U Italiji je bila poznata sa reklamnog plakata. Zabavljala se s Ramacotijem, u koga je bila zaljubljena do ušiju. Godine 1996. rodila im se ćerka Aurora, a dve godine kasnije su se venčali.

- Živela sam u bajci - kaže ona.

 

Međutim, ožiljci iz detinjstva su ostavili traga. Roditelji su se razveli, otac, koga je obožavala, počeo je da pije i izgubila je kontakt s njim.

- Eros je bio divan, sve je činio za mene, ali je često bio na turneji, a ja sam ostajala sama kod kuće - otkriva.

 

Mučile su je sumnje i pitanja s kojima se suočavamo u 20-tim godinama. A onda je počela da joj opada kosa, pa je zatražila pomoć žene po imenu Klelija, tzv. "prana terapeutkinje".

- Bila je blaga i lepa i slušala me je. Imala sam osećaj da me otac ne voli - kaže Mišel.

Klelija je to iskoristila. Čule su se deset puta dnevno.

Kosa je prestala da mi opada. Klelija mi je rekla da prestanem da pušim i ja sam prestala. Imala sam nekoga da me sasluša - kaže Mišel. Kada je posetila Kleliju, u njenom stanu je bilo još 20-tak ljudi. Tamo je saznala za tzv. "chanelling" (komuniciranje s mrtvima preko kanala).

- Klelija nas je učila da smo izabrani zato što imamo sreću da spasemo svoje duše i da nam duše umrlih šalju poruke kroz kanal - kaže ona.

- Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole, jer mogu samo da mi naude - otkriva. Ispričala joj je da je Ramacoti u prošlom životu bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo.

- Moj muž je odavno gajio sumnje prema Kleliji i njenoj sekti. Jednog dana me je stavio pred svršen čin: Ili oni, ili ja - Hunciker se odlučila za novu "porodicu".

U to vreme je postala poznata i u Nemačkoj - kao voditeljka u prvoj sezoni programa "Nemačka traži superzvezdu". Oduševila je publiku svojim osmehom, ubirala aplauze. Otkuda osećaj da je nevoljena?

- Nije to tako jednostavno. Publika nije bila tu kada sam uveče bila sama kod kuće. Publici nisam mogla da ispričam ono što mogu da ispričam nekome ko me voli - objašnjava ona.

Danas ima 41. godinu, udata je za Tomaza Trusardija, naslednika i šefa modnog koncerna "Trusardi", s kojim ima dve ćerke.

Čini se da sada zna šta je ljubav, ali ranije nije bilo tako: kao 17-godišnjakinja je došla u Milano, postala manekenka, zatrudnela u 19-toj. Od vremena u sekti prošle su godine i kaže da nema nameru da ih tuži. Klelija i udruženje živeli su od njenog novca, bili su njena agencija, čak su joj odredili Klelijinog sina za dečka.

- Ali nikoga ne mogu da tužim, jer sam i sama odgovorna za to što sam im se pridružila. Bila sam mlada i naivna - kaže ona.

Godine 2006. više nije mogla da izdrži:

- U sekti je bilo sukoba i zavisti. Počeli su da me kažnjavaju zato što ne funkcionišem, izolovali su me. Kao kad narkomanu uskrate drogu - objašnjava.

Bila je toliko očajna da je napustila sektu.

- Rekli su mi da ću umreti ako odem. Verovala sam im, ali u tom trenutku mi je bilo svejedno, htela sam da budem s ćerkom, makar posle toga i umrla - kaže ona.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti