Harison Ford i Kalista Flokhart: Indijana Džons i Ali Mekbil su i dalje neodoljiv par

Harison Ford i Kalista Flokhart: Indijana Džons i Ali Mekbil su i dalje neodoljiv par

Autor: | 20/11/2018

0

Dodela Governors nagrada 2018, koje su poznate i kao “počasni Oskari” održana je u Los Anđelesu, a na ovoj svečanosti su se pojavili mnogobrojni slavni, među kojima su bili i Harison Ford i Kalista Flokhart.

Harison Ford i Kalista Flokhart u početku su krili svoju ljubav, ali glumac nije mogao dugo da ćuti. Vezu su nakon osam godina krunisali brakom koji i danas traje.

Glumica koja se proslavila ulogom Ali Mekbil u istoimenoj televizijskoj hit seriji, Forda upoznala je 2002. godine na dodeli Zlatnog globusa. Tadašnji glumački partner, Džejms Marsden, otkrio je za magazin Plejboj 2013. godine kako je upravo on bio njen paravan kada je par započeo vezu, te je s njima izlazio na večere.

Par je svoju vezu dugo krio od javnosti, verovatno i zbog toga što je Ford u to vreme još uvek bio zvanično u braku sa drugom suprugom, scenaritskinjom Melisom Metison, iako gotovo godinu dana nisu živeli zajedno. Ipak,  glumac nije mogao  da izdrži da svoju sreću ne podeli sa svetom.

Svečanosti su prisustvovala  neka neka od najuticajnijih i trenutno najpopularnijih muzičkih i filmskih imena, među kojima su i Lejdi Gaga, Ema Stoun, Keša, Nikol Kidman i mnogi drugi.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty