Nikol Kidman: Bila sam duboko depresivna, čak je moj suprug morao da interveniše

Nikol Kidman: Bila sam duboko depresivna, čak je moj suprug morao da interveniše

Autor: | 21/11/2018

0

Nikol Kidman izgleda neprepoznatljivo u novom filmu pod nazivom "Destroyer", a verovatno je to u pitanju njena najzahtevnija uloga do sada. Zbog toga ne čudi što je tokom snimanja ove krimi drame bila u "dubokoj depresiji"

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Новости Кино (@kino.news2018.19) on Nov 20, 2018 at 6:26pm PST


Glumica tumači lik Erin Bel, detektivke koja se infiltrira u bandu u pustinji Kalifornije i kasnije ima velike traumatske posledice zbog toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylee Heath (@kyleeheathhair) on Nov 21, 2018 at 6:56am PST


Kidmanova je otkrila da je zbog psihičkog stanja u kojem se nalazila toko snimanja, čak i njen muž Kit Urban morao da "interveniše".

-Bila sam veoma, veoma duboko depresivna. Došao je trenutak kada mi je muž čak rekao: 'Kada će se ovo dođavola završiti?, otkrila je ona u intervjuu za "Variety".

Drastična transformacija glumice je podrazumevala masku na licu i morala je da uči kako da uverljivo šepa dok hoda, a Kit je bio apsolutno šokiran kada ju je prvi put takvu video.

-Zar i vama ne bi bilo čudno da ste u braku sa jednom osobom, a onda se ta osoba pojavi i izgleda onako?, istakla je glumica.

 

I ne samo što je savršeno savladala fizičku transformaciju, već je Nikol svakodnevno učila i vežbala kako da koristi vatrena oružja.

-Sada znam sva oružja i mogu da ih napunim, mogu da pucam. Trenirala sam po ceo dan mesec dana. Bilo je hladno, bila sam umorna, ali sam nastavljala da treniram. Šake bi mi se grčile, jer nisu dovoljno velike i jake. Bilo je užasno, priznala je Kidmanova.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: nikol kidman