Uzmi ili ostavi: Teniser Grigor Dimitrov postavio ultimatum Nikol Šerzinger

Uzmi ili ostavi: Teniser Grigor Dimitrov postavio ultimatum Nikol Šerzinger

Autor: | 08/12/2018

0

Emotivna veza sa profesionalnim sportistom zahteva brojna odricanja. Partnerke ih često prate po svetu i prilagođavaju se njihovom gustom poslovnom rasporedu. Nikol Šezinger je poznata pevačica koja ima brojne obaveze i snimanja, ali ipak uspeva da se prilagodi ritmu bugarskog tenisera Grigora Dmitrova.

-Tenis me koči u svemu. Teško je imati i prijatelje i devojku. Prijatelje mogu da izbrojim na prste jedne ruke. Ne mogu ništa da planiram, rekao je Dmitrov koji je trenutno 19 teniser sveta, a onda otkrio kakav je ultimatum postavio 13 godina starijoj Nikol.

View this post on Instagram

 

A post shared by Gricole ❤️ (@gricole.love) on Oct 5, 2018 at 10:16pm PDT

-Ponekad se sa Nikol danima ne čujem, jer oboje smo posvećeni poslu. Rekao sam joj da je tenis za mene na prvom mestu i da to može da prihvati ili ostavi. I prihvatila je- rekao Dmitrov koji je i ranije isticao koliko je pevačica požrtvovana u vezi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gricole ❤️ (@gricole.love) on Nov 12, 2018 at 12:51am PST

-Nije lako. Oboje putujemo i imamo veoma guste rasporede. Ali Nikol je bolja od mene, kada je u pitanju pravljenje kompromisa i ustupaka. Ona će uvek naći način da dođe tamo gde sam ja- hvalio je nedavno teniser svoju devojku.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram