Trampovi u Beloj kući odgovarali na pozive dece iz sveta: Veruješ u Deda Mraza iako imaš sedam godina?

Trampovi u Beloj kući odgovarali na pozive dece iz sveta: Veruješ u Deda Mraza iako imaš sedam godina?

Autor: | 25/12/2018

0

Sećate se kako su božićne slike Donalda i Melanije Tramp prošle godine podigle veliku buru? Na njima predsednički par Amerike telefonira sa decom koja su zvala nacionalnu organizaciju "NORAD" i prenela joj svoje želje, i to na upadljivoj udaljenosti. Stiže nastavak.

Na ovogodišnjim slikama američki predsednik je skoro indentično odeven kao i 2017. dok je njegova supruga za novu seriju slika odabrala crnu haljinu. Razdaljina je ista i ona je pre 12 meseci bila galvni razlog kritikovanja i tvrdnji u stilu: "Samo pogledajte, jasno je da nisu bliski".

Važno jereći da zapravo nema ničeg čudnog na ovoj slici (ma, koliko neobičan bio odnos poznatih supružnika). Ovo je standardni način telefoniranja za ovu priliku.

Prva dama SAD je bila i ovaj put odlično stilizovana. Melanija ništa ne prepušta slučaju niti se previše opušta.

Supruga Donalda Trampa je pri kraju 2018. počela sve češće da se smeje pa je pitanja: "Zbog čega se na Melanijinom licu ne viđa osmeh?, učinila nepotrebnim.

Predsednik Amerike je razgovorao i sa sedmogodišnjim dečakom kojeg je pitao: "Da li i dalje veruješ u Deda Mraza? U 7. godini to je nešto već nebitno, zar ne?".

Kako vi komentarišete nove slike Trampovih? I šta biste im rekli kada biste dobili priliku da okrenete telefon u Beloj kući?

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti