Pirs Morgan se obrušio na klan Kardašijan-Džener: Ta porodica je pohlepna i odbojna!

Pirs Morgan se obrušio na klan Kardašijan-Džener: Ta porodica je pohlepna i odbojna!

Autor: | 27/12/2018

0

Britanski televizijski voditelj Pirs Morgan (53) ponovo se obrušio na klan Kardašijan - Džener, tačnije na mamu Kris (63) zbog fotografije na kojoj pozira dok u ruci drži kovčeg na kojem piše 'Rich as f*ck'. Kofer je proizveo francuski brend Goyard, a cena mu iznosi preko 10.000 dolara.

Fotografiju je uslikala njena ćerka Kloi Kardašijan (34) i objavila ju na Instagramu, a britanskom voditelju nije trebalo dugo da je prokomentariše.

- Ako ste se pitali zbog čega su Kardašijani toliko pohlepni, narcisoidni i odbojni, pogledajte im samo majku - napisao je Pirs na društvenim mrežama podelivši sliku Kris Džener. Osim što su se mnogi obožavaoci dobro nasmejali javnom prozivanju Kris, drugi su pak stali u njenu odbranu.

- Volela bi da neko jednom kaže ovom čovjeku gde mu je mesto. Stalno vređaš ljude preko televizije i društvenih mreža zato što si ljubomoran. Kris Džener je kraljica. Uspešno je vaspitala i odgajila šest milionera i milijardera. Da, bolesno je bogata i pomiri se s tim - napisala je jedna obožavateljka.

- Ono što je ona uradila za svoju decu Pirs može samo da sanja. Jadan si - nadovezao se drugi obožavalac.

Inače, ovo je samo jedna u nizu uvreda voditelja 'Good Morning Britain' upućenih Kardašijanima. Pre dva meseca Pirs je prozvao Kim Kardašijan (38) zbog toga što je na dan pucnjave u sinagogi u Pitsburgu objavila svoje gole fotografije.

- Ako imaš imalo dostojanstva, maknućeš ih odmah - napisao je Pirs, a u objavi je označio američku starletu koja je vrlo brzo makla gole fotografije.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti