Kris Prat ne želi da bude sam: Samo četiri meseca od razvoda zaprosio ćerku Arnolda Švarcenegera

Kris Prat ne želi da bude sam: Samo četiri meseca od razvoda zaprosio ćerku Arnolda Švarcenegera

Autor: | 15/01/2019

0

Prošla godina može se reći da je bila u znaku razvoda, a još jedan poznati par koji je odlučio da stavi tačku na brak jesu glumci Kris Prat (39) i Ana Faris (42).

Nakon osam godina braka Prat i Faris su potpisali papire za razvod u avgustu prošle godine. Par se upoznao 2007. godine na snimanju romantične komedije "Take Me Home Tonight", a nakon dve godine su se i venčali na Baliju. Ubrzo su dobili i sina – Džeka. Međutim, njihova ljubavna priča dobila je tužni epilog na leto 2018.

– S velikim žaljenjem vas obaveštavamo da se rastajemo. Trudili smo se dugo i veoma smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga mnogo vole i zbog njega želimo da ova situacija bude privatna koliko god je to moguće. Još uvek volimo jedno drugo i zauvek ćemo pamtiti i negovati sećanje na vreme koje smo proveli zajedno – naveli su glumci u objavama na društvenim mrežama.

Kris sa Anom i sinom Džekom

 

Nije prošlo dugo, a glumac je pronašao utehu u zagrljaju ćerke Arnolda Švarcenegera – Ketrin (29). Da se ne radi samo o aferi, bilo je jasno kada je novembru sveže razvedeni Kris upozano oca svoje nove devojke.

– Kris i Ketrin su se našli s Arnoldom i njegovom devojkom na nedeljnom doručku u lokalnom restoranu – otkrio je tada izvor blzak glumcu za portal People.

I mada su mnogi sumnjali da će romansa potrajati, Prat i Švarcenegerova su ih demantovali najnovijim vestima. Glumac je na društvenim mrežama objavio fotografiju s Ketrin u naručju, a na kojoj lepo sija dijamantski verenički prsten.

– Divna Ketrin, izuzetno sam srećan što si rekla "da". Oduševljen sam što ću se oženiti s tobom. Ponosan sam da živim hrabro s verom u tebe. Idemo – napisao je Prat u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go! ??♥️

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on Jan 13, 2019 at 11:12pm PST

Na ovu vest pozitivno je reagovala Pratova bivša supruga Ana Faris, koje je čestitala budućim mladencima.

– Veoma sam srećna zbog oboje! Čestitam – napisala je glumica.

Ketrin Švarceneger je prvo dete slavnog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda i novinarke Marije Šrajver. Kako prenosi Hollywood Reporter, upravo je Šrajverova upoznala ćerku sa Pratom i to u junu prošle godine, dok je glumac još uvek bio zvanično u braku sa Anom Faris.

hellomagazin.rs Guliver/Getty