Da li je ovo najlepši par u najavi: Bred Pit u vezi sa Šarliz Teron?

Da li je ovo najlepši par u najavi: Bred Pit u vezi sa Šarliz Teron?

Autor: | 20/01/2019

0

Američki glumac Bred Pit (55) i glumica Šarliz Teron (43) nisu se odvajali jedno od drugog na prikazivanju filma prošlog vikenda.

Iako su se trudili da kriju svoju vezu, izvor je otkrio da su zajedno nešto manje od mesec dana, piše The Sun.

- Neko vreme su bili vrlo bliski prijatelji, a onda su stvari između njih počele da se razvijaju u nešto više - rekao je izvor. Njihova ljubavna romansa rasplamsala se još za Božić, a upoznali su se preko njenog bivšeg verenika, glumca Šona Pena (58).

- Bred je pio mineralnu vodu, dok je Šarliz uživala u koktelu od vodke - objasnio je izvor. Iako su u početku te večeri bili na odvojenim filmskim projekcijama, Bred nije mogao da izdrži da ne dođe i vidi svoju novu devojku.

 

- On je otišao da se presvuče u drugu odeću, valjda da ga ne bi prepoznali i onda je došao k njoj. Bili su jako intimni, dodirivali su se i smejali celo veče - tvrdi izvor. Ovo mu je prva ozbiljna veza pošto se pre tri godine razveo od Anđeline Džoli (43) s kojom i danas vodi borbu za starateljstvo nad decom.

Šarliz je pre Breda bila s četvoricom glumaca, među njima su Kijanu Rivs (54), Rajan Rejnolds (42), Aleksander Skarsgard (42) te bivši verenik Šon Pen.

Bred i Šaliz su snimili i zajedničku reklamu za čuvenu marku satova...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti