Selin Dion: U mom životu postoji muškarac, odmah smo se povezali kao prijatelji

Selin Dion: U mom životu postoji muškarac, odmah smo se povezali kao prijatelji

Autor: | 29/01/2019

0

Osim po veličanstvenoj boji glasa kanadska diva Selin Dion prepoznatljiva je i po velikoj ljubavi koju je imala sa suprugom Reneom Anželijem koji je preminuo početkom 2016. godine. Bili su zajedno od njenih tinejdžerskih dana a za nju je Rene bio ne samo prvi već  i jedini muškarac.

– Da, nikad u životu nisam poljubila drugog muškarca. Moj partner je bio čovek mog života, mi smo bili jedno. Tako da kad je preminuo i napustio nas, rekla sam sebi “u redu je, on zaslužuje da ne pati”, otkrila je nakon što je Rene izgubio životnu bitku.

Čini se da je pevačica sada spremna novu ljubav a njeno pojavljivanje na Nedelji mode u Parizu  sa 16 godina mlađim plesačem Pepeom Munjozom izazvalo je mnogo pažnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine Dion Indonesia (@celinedion_indonesia) on Jan 29, 2019 at 2:16am PST


Celo veče su se nežno dodirivali pa su mnogi pretpostavili da su u emotivnoj vezi. Ipak, pevačica je to ljutito demantovala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jackson - dion (@kingqueenofmusic) on Jan 28, 2019 at 6:51am PST


-Da, u mom životu postoji muškarac. Povezali smo se odmah kao prijatelji, ali nemojmo sve odmah mešati. Ne smeta mi što me povezuju sa njim jer je zgodan, ali on je moj najbolji prijatelj. Kad kažem da sam solo, onda to i mislim, i molim vas ostavite me na miru! Naravno, zagrlimo se i držimo se za ruke, a ljudi to odmah tumače na način koji oni žele - bila je jasna pevačica.
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: selin dion