Izostala svadba zvona: Džastin Biber u depresiji, zabrinut zbog predbračnog ugovora

Izostala svadba zvona: Džastin Biber u depresiji, zabrinut zbog predbračnog ugovora

Autor: | 01/03/2019

0


Iako su svi očekivali da će Džastin Biber pred oltar da odvede njegovu "večitu" devojku Selenu Gomez, to se nije dogodilo.

Pop zvezda je obnovila vezu sa manekenkom Hejli Boldvin, a kako je sam otkrio jedan susret je bio dovoljan da shvati da je upravo ona ta koju je tražio.

-Kada sam je video prošlog juna, shvatio sam da sam zaboravio koliko sam je voleo i koliko mi je nedostaja i kako je pozitivno uticala na moj život. Tada sam shvatio šta sam tražio- rekao je Biber u razgovoru za  magazin "Vogue".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Feb 7, 2019 at 9:08am PST

Nakon nekoliko meseci zabavljanja, u tajnosti su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav prošlog septembra, a poznati par je otkrio  i da su čekali prvu bračnu noć kako bi bili intimni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Feb 7, 2019 at 11:52am PST


-Najbolja odluka koju smo ikada doneli je da nemamo seks pre venčanja. Na taj način ukazali smo poštovanje Bogu. Bog ne zahteva celibat da bi vam nametnuo pravila, već da bi vas zaštitio od bola i tuge. Ja sam bio u celibatu skoro godinu dana, pre nego što sam upoznao Hejli. I smatram da mi je Bog to 'vratio' tako što mi je poslao nju - objasnio je mladi pevač, koji je planirao veliko venčanja na svoj rođendan, 1. marta.

Ipak, kako u poslednje vreme ima problema sa mentalnim zdravljem- teškom depresijom, anksioznošću, ali i nepoverenjem - morao je da potraži stručnu pomoć, a venčanje je odloženo do daljeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Baldwin-Bieber Candids (@haileycandid) on Feb 27, 2019 at 1:57pm PST


Ipak, izvori bliski najvećoj pop zvezdi današnjice tvrde da Džastina muči i to što ponet emocijama nije  razmišljao o predbračnom ugovoru i da mu to sada stvara dodatnu nervozu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selriana♡ (@sg_ag_tor) on Mar 1, 2019 at 3:15am PST


Njegovo bogatstvo procenjeno je na 265 miliona dolara, dok Hejli ima tek tri. Ipak, izvor je za Us Weekly otkrio da Džastin voli Hejli i da uspešno radi na prevazilaženju svojih metalnih problema.

Hellomagazin.rs/M.M Cover Iimages/Instagram