Iznenađenje u testamentu Luka Perija: Verenici nije ostavio ništa, kome pripada sve bogatstvo?

Iznenađenje u testamentu Luka Perija: Verenici nije ostavio ništa, kome pripada sve bogatstvo?

Autor: | 07/03/2019

0

Glumac Luk Peri, koga je publika zavolela kao Dilana Mekeja iz legendarne serije “Beverli Hils”, preminuo je od posledica moždanog udara u 53. godini života. Njegova iznenadna smrt pogodila je brojne obožavaoce širom planete, a najviše prijatelje i porodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peggy (@haertel_chado.urasenke) on Mar 7, 2019 at 3:24am PST


Uz njega su do poslednjeg trenutka bili majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom Peri, sestra Ejmi Koder, bivša žena Mini Šarp i verenica Vendi Medison Bauer koja se od njegove postelje nije odvajala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RheinSiegMagazin.de (@rheinsiegmagazin) on Mar 6, 2019 at 3:04am PST


Iako se nisu često zajedno pojavljivali u javnosti, izvori tvrde, da su imali lepu u stabilnu vezu, zato je i mnoge iznenadilo što je Luk verenicu izostavio iz testamenta. Kako piše Dejli Mejl sva imovina navodno treba da pripadne njegovoj deci: ćerki Sofi (18) i sinu Džeku (21).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEVERLY HILLS 90210 (@beverlyhills90210.tv) on Mar 6, 2019 at 3:24pm PST


Od slavnog Dilana oprostile su se i kolege iz serije Beverli Hils. Šenon Doerti, odnosno Brenda, istakla je da odlazak prijatelja uništio, a Džejson Pristli, odnosno Brendon, tek danas je smogao snage da se oprosti od svog prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley) on Mar 7, 2019 at 12:12am PST

- Luk nije bio samo zvezda, bio je neverovatna svetlost koja se prerano ugasila.  Sveća koja gori dvaput jače, gori upola kraće. Ti si goreo, Luk, oh, tako si goreo... Laku noć, slatki prinče  - napisao je Džejson.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: luk peri