Nikad ne biste rekli: Ovo je pravi razlog posete Tifani Tramp Beogradu?

Nikad ne biste rekli: Ovo je pravi razlog posete Tifani Tramp Beogradu?

Autor: | 15/03/2019

0

Otkada je Tifani Tramp privatnim letom u petak uveče sletela na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji.

Kako prenosi Blic, kćerka predsednika Amerike je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se videla sa doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid lečenja, koji je još u razvoju na našim prostorima, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Mar 12, 2019 at 5:25am PDT


Tifani je urađen detaljan pregled i dati su joj saveti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost.

Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju ćerka predsednika SAD, niko ne zna da li Tifani ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno, kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Jan 28, 2019 at 1:41pm PST


-Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želeo da pričam o tome, kratko je poručio Momir Dunjić koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

Iako je planirala da u Srbiji boravi 11 dana, Tifani je jutros u ranim jutarnjim časovima stigla na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, odakle se u pratnji obezbeđenja uputila ka Americi.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: tifani tramp