Romeo Bekam pronašao devojku baš po ukusu mame Viktorije (foto)

Romeo Bekam pronašao devojku baš po ukusu mame Viktorije (foto)

Autor: | 19/03/2019

0

Sin slavnog fudbalera Dejvida Bekama i dizajnerke Viktorije Bekam, 16-godišnji Romeo Bekam navodno je započeo ljubavnu vezu s mladom britanskom glumicom u usponu

Najstarije dete slavnog para Bekam, 20-godišnji Bruklin već je itekako poznat po svojim ljubavnim izletima i zabavljanju s nekoliko mladih lepotica, a njegovim je stopama očito sada krenuo i četiri godine mlađi Romeo. Mladi zavodnik već je neko vreme s britanskom glumicom Mili Bobi Braun, koja je uspeh postigla u hit seriji 'Stranger Things'.

- Još je sve u ranoj fazi, ali vrlo su sladak par. Mama Poš čak je dala i svoj blagoslov vezi jer je veliki fan glumice Mili - rekao je za portal The Sun neimenovani izvor koji tvrdi da je dobro upućen u ljubavne novosti mladog naslednika Bekamovih.

Romeo je 15-godišnju Mili upoznao još na zimu 2016. godine kada su se zajedno susreli na Unicefovom humanitarnom balu te je već tada zaiskrilo između njih. Tada je ova svestrana mlada dama upoznala i ostatak porodice Bekam, a s Dejvidom je čak održala i kratki intervju na pozornici.

Zgodnoj devojci koja je svoj glumački put započela sa samo devet godina u ABC drami 'Once Upon a Time in Wonderland', najveću je popularnost donela upravo uloga Ileven u Netflixovoj seriji 'Stranger Things'. Uz glumu ovoj šarmantnoj crnki velika je strast i humanitarni rad te je Unicefova ambasadorka dobre volje.

Romeo nije njen prvi dečko. Pre njega bila je zaljubljena u teen pevača Džejkoba Sartoriusa. Mladalačka ljubav prekinuta je u julu 2018. godine. Par je ostao u prijateljskim odnosima, a o razlozima prekida nisu govorili u javnosti već su samo naglasili da je rastanak uzajaman.

Za razliku od Mili, 16-godišnjem Romeu ovo je prva veza za koju javnost zna. Drugo po redu dete u porodici Bekam bavi se tenisom, a tokom odrastanja majka ga je gurala u manekenske vode. Iza sebe ima nekoliko reklamnih kampanja za najveće modne svjetske brendove kao što je Burberry.

https://www.instagram.com/p/BvMHUX2FTp3/

- Većinu onoga što je postigao uradio je sam te je prikupio svoju lojalnu bazu fanova. Talentovan je na nekoliko područja - opisuju Romea, ljudi bliski porodici. Kao dete, Romeo se upisao u Arsenalovu školu fudbala, ali odustao je s 13 godina. Ubrzo nakon toga rekao je ocu da želi da odustane od fudbala.

- Deo mene bio je uništen, ali deo mene je i odahnuo - komentarisao je tad otac Dejvid Bekam.

Romeo je odustao od fudbala kako bi se fokusirao na tenis. Navodno je jako talentovan. Trenirao je s Endijem Marejem i Grigorom Dimitrovom, a Instagram mu je prepun fotografija s teniskih terena.

https://www.instagram.com/p/BvG1TLGloHa/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti