Šta se događa: Džastin Biber i Hejli Boldvin već četvrti put odlažu crkveno venčanje?

Šta se događa: Džastin Biber i Hejli Boldvin već četvrti put odlažu crkveno venčanje?

Autor: | 20/03/2019

0

Kako donose američki mediji, kanadska pop senzacija, Džastin Biber, i manekenka Hejli Boldvin, već su četvrti put otkazali svoje crkveno venčanje.

25-godišnjak i njegova tri godine mlađa izabranica, u braku su od septembra, kada su izrekli zavete pred matičarem u Njujorku, nakon čega su najavili i veliko venčanje

Zbog lošeg zdravstvenog stanja Džastina Bibera, kanadski pevač i Hejli Boldvin su odlučili da još jednom otkažu najavljeno venčanje kako bi se 'fokusirali na Džastina i njegov oporavak'.

Kako je otkrio izvor blizak paru, to ne znači da su odustali od crkvenog venčanja, već samo žele da pevač bude opet onaj stari.

https://www.instagram.com/p/BqNbWX5nj2J/

- Nisu poslali nikakve nove pozivnice s datumom. Čekaće dok se Džastinovo stanje ne popravi i bude spreman da ponovo isplanira njihov dan iz snova.

Ove vesti stigle su netom pošto je sam Džastin Biber otkrio putem svog Instagram profila kako prolazi kroz težak period. Uz crno-belu fotografiju napisao je:

- Samo sam želeo da s vama podelim neke stvari koje prolazim, kako bi bili upoznati sa svime. Prolazim kroz težak period, osećam se čudno i usamljeno... Ali, uvek doskočim sigurno nazad na noge, zato ne brinem previše, ali ipak želim da molite za mene. Bog je veliki i vaše molitve imaju neverovatno dejstvo na mene.

https://www.instagram.com/p/Bu0VXDpHSxf/?utm_source=ig_embed

Navodno je Džastin Biber i sam potražio pomoć zbog borbe s depresijom. 'To nema nikakve veze s Hejli, on je jako srećan u braku s njom. Ovo je sasvim drugo sa čime se on bori, ali ima dobru pomoć i dobre ljude oko sebe, a i on je uveren da će uskoro biti dobro', otkrio je izvor blizak Biberu dodavši kako mu je upravo Hejli najveća podrška.

https://www.instagram.com/p/BuujW2cHfwB/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty