Pink se obračunala sa hejterima koji su joj napali najdraže - njenu decu!

Pink se obračunala sa hejterima koji su joj napali najdraže - njenu decu!

Autor: | 01/04/2019

0

Umesto da uživa s decom na odmoru, pevačica Pink zbog jedne se fotografije našla u problemu.

Pošto je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se njen dvogodišnji sin Džejmison Mun nalazi nedaleko bazena, ali bez svoje pelene za plivanje, javili su se dušebrižnici koji su smatrali da je ista neprimerena, budući da je njen sin bio golišav.

Iznervirana reakcijama, Pink je prvo izbrisala fotografiju, a potom objavila drugu i išarala deo kako bi prikrila sinove intimne delove.

- Nešto ozbiljno nije u redu s mnogima od vas. Raspravljate o penisu moje bebe? O obrezivanju? Jeste li ozbiljni? Kao i svaka normalna majka na plaži, nisam ni primetila da je skinuo svoju pelenu. Izbrisala sam fotografiju jer ste svi je*eno odvratni. I sada isključujem komentare i odmahujem glavom zbog društvenih medija i ratnika na tastaturi i negativnosti koju donosite u živote drugih ljudi. Nešto ozbiljno nije u redu s mnogima od vas. Ne mogu da verujem. Evo fotke pelikana kojeg smo očigledno uhvatili i zlostavljali satima pre nego što smo mu mahali penisom bebe pred facom - napisala je ljutita Pink uz novu fotografiju na kojoj je Džejmison Mun sa starijom sestrom, sedmogodišnjom Vilou Sejdž, za koju je isključila mogućnost komenarisanja.

https://www.instagram.com/p/BvrhONxhEni/?utm_source=ig_embed

39-godišnja pevačica, koja sina i ćerku ima sa 43-godišnjim suprugom Kerijem Hartom, već se u prošlosti suočavala s osudama javnosti kada su njena deca u pitanju. A kada je reč o majčinstvu, tu je već bila poprilično jasna:

- Jedina stvar koja znam o majčinstvu je da nikada nisi siguran da li je ono što radiš zaista ispravno. U mojoj glavi sve to izgleda i zvuči neverovatno, ali...Verujem u ljubav i verujem u to da moja deca znaju da mogu da računaju na nas i da ćemo uvek biti tu za njih. Moji roditelji očigledno nisu verovali u to, pa i uprkos tome ispala sam ok. Uvek kažem Vilou: 'Naučiću te neka pravila kako bi znala kako i kada ih moraš prekršiti.'

https://www.instagram.com/p/BvqsPX5hZoN/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: pink

Najnovije vesti