Ovo bi moglo da je dotuče: Šer kritično!

Ovo bi moglo da je dotuče: Šer kritično!

Autor: | 04/01/2017

0

Šer (70) pre nekoliko meseci se povukla sa scene jer se zdravstveno oseća veoma loše. Njeno stanje sada je dodatno narušeno jer su je optužili za milionsku prevaru!

- Šer je van sebe! Ovo bi mogla da bude njena poslednja bitka - rekao je izvor blizak pevačici za "Radar onlajn".

Muzička zvezda je zbog bolesti bila prinuđena da 2014. godine otkaže turneju. Ona boluje smrtonosnog Epštajn-Barovog virusa kojim se zarazila još osamdesetih godina, a njene komšije ranije su izjavile da je pevačica toliko loše da više ne može da hoda.

Šer se sada suočila sa tužbom tipografa Mošika Nadava, koji tvrdi da je pevačica profitirala na njegovom izumu koji je stvorio i zaštitio još 2011. godine. Reč je o posebnoj vrsti fonta "Paris" koji je korišćen na albumu Closer to the Truth.

Šer otvoreno o svojim godinama: Mrzim starenje

Ovaj umetnik sada traži da mu Šer isplati čak pet miliona dolara za autorska prava! On tvrdi da je pevačica na osnovu njegovog dizajna zaradila milione, a taj album prodat je u 500 hiljada primeraka.

Izvor dodaje i da je pevačicina finansijska situacija veoma loša jer je izgubila veći deo svog bogatstva. Šer je, naime, godinama unazad prijateljima pozajmljivala novac koji joj nikada nije vraćen, gomilu novca je trošila na kojekakve medicinske tretmane i živela je raskošno.

Međutim, uprkos celokupnoj situaciji, Šer je najavila povratak na scenu i dve nove pesme.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages
Tagovi: šer

Najnovije vesti