Nema mira za Džordža Majkla, pojavio se još jedan ljubavnik sa groznim optužbama

Nema mira za Džordža Majkla, pojavio se još jedan ljubavnik sa groznim optužbama

Autor: | 22/01/2017

0


Iako je prošlo skoro mesec dana otkako je svet šokirala vest da je jedan od najznačajnih pop muzičara pronađen mrtav u svome stanu, i dalje se ne smiruju strasti oko Džordža Majkla.

Nakon nekoliko izuzetno mučnih izjava i prepucavanja oko toga ko je Džordža više voleo i bolje poznavao, na skandala uvek željnu medijsku scenu "ponosno" je istupio još jedan bivši ljubavnik slavnog pevača, očigledno rešen da mu se, makar mrtvom, osveti zbog propale romanse.

Dečko Džordža Majkla ljut na medije: Mi smo se voleli, nemam veze s njegovom smrću

Izvesni Pol Steg, koji se devet godina zabavljao sa Džordžom, od 2004. do 2013, rešio je da otkrije još jednu mračnu tajnu u vezi sa pokojnim pevačem.

Pol Steg tvrdi da je Džordž koristio GHB, odnosno gamahidroksibutirat, supstancu koja je poznata i kao "droga za silovanje". A kako Pol Steg to zna? Pa tko što je on lično tu drogu nabavljao za Džordža Majkla.

Pol Steg tvrdi i da je apsolutno uveren da se GHB nalazio u Džordžovom organizmu u vreme njegove smrti, 25. decembra prošle godine.

- Džordž je potpuno odlepio za tim, obožavao je GHB. Ubeđen sam da ga je koristio pre svoje smrti.

Neostvareni san: Džordž Majkl očajnički želeo da postane otac i osnuje porodicu

Steg kaže da su on i Majkl koristili posebne šifre za komunikaciju. Džordž bi mu u poruci poslao reč "šampanjac" kada mu je bila potrebna droga, pa bi ugovorili mesto sastanka. Često bi potom imali i seksualne odnose. Pol tvrdi da je Majklu mnogo puta bilo veoma loše, i da mu je bilo jasno da je njegovo zdravlje ozbiljno ugroženo. Ipak, nastavio je da mu prodaje drogu.

- Ako bih ja odbio, on bi samo pozvao nekog drugog, ko možda nije osoba od poverenja - kaže Steg.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Džordž Majkl

Pročitajte još

Najnovije vesti