Irina Šajk zna šta je vredno: Iskreno mislim da je stvaranje porodice naš razlog postojanja

Irina Šajk zna šta je vredno: Iskreno mislim da je stvaranje porodice naš razlog postojanja

Autor: | 27/01/2017

0

Irina Šajk je oduvek maštala da postane mama jednog dana. Iako je na reviji Victoria’s Secret Fashion Show, supermodel pokazala stomačić i time svima jasno satvila do znanja da je u drugom stanju, do sada nije javno želelea da govori o svojoj trudnoći i vezi sa Bredlijem Kuperom.

Ipak, lepa Ruskinja se otvorila za špansko izdanje magazina Hello!, i ispričala o sojoj želji da osnuje porodicu i postane mama.

- Mislim da je stvaranje porodice razlog našeg postojanja - rekla je Irina u intervjuu i objasnila zašto joj je važno da zasnuje porodicu:

- Imala sam sreće što sam rođena u porodici koja je veoma bliska. Moji roditeljii su u braku više od 20 godina i oni su pravi uzor za mene. Definitivno želim da zasnujem porodicu, jer je to najvažnija stvar na svetu o kojoj treba da se brinete, kao i o svojim bliskim prijateljima i onima koje volite.

Golišavi i bezobrazni: Irina Šajk i Bredli Kuper uživaju u Italiji (foto)

Irina se zabavljala sa Kristijanom Ronaldom pet godina, a vezu su okončali početkom 2015. godine. Nakon više meseci od raskida, Irina se po prvi put pojavljuje sa svojim novim dečkom, glumcem Bredlijem Kuperom, koji je i sam izašao iz dugogodišnje veze sa modelom Suki Voterhaus.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/bredli-kuper-ne-moze-da-doceka-da-postane-tata/

Buduća mama je u intervjuu priznala da ne postoji "pravo vreme" da dobijete decu, a onda je otkrila da joj je bio potreban "savršen" partner da bi zasnovala porodicu.

- Mislim da ne postoji nešto kao što je "savršeno vreme" za decu. Prvo morate da pronađete savršenog partnera. Moja sestra je rodila svoje prvo dete kada je imala 22 godine i za nju  je to bilo savršeno vreme. Uskoro ću napuniti 31 i možda je to savršeno vreme za mene.

Inače vest da ona i Bredli očekuju svoje prvo dete nije otkrivena sve dok magazin nije izašao iz štampe. Irina je tih dana šerovala na društvenim mrežama, kako je vrlo srećna i zadovoljna svojim životom:

- Veoma sam zadovoljna! Neverovatno sam srećna što imam sve što sam želela!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još