Keli Rouland poziva na oprez: Mnogo žena o seksualnim iskustvima svojih partnera sazna prekasno

Keli Rouland poziva na oprez: Mnogo žena o seksualnim iskustvima svojih partnera sazna prekasno

Autor: | 28/01/2017

0

Pevačica Keli Rouland, nekadašnja članica benda "Destiny's Child", dala je opširan intervju "New York Post", u kome je, između ostalog, govorila i o sekusalnosti.

Ona je vrlo otvoreno rekla da bi svako trebalo da svog partnera, na samom početku veze, trebalo da pita da li je imao seksualna iskustva sa osobama istog pola.

- Ima mnogo žena koje o seksualnim iskustvima svojih partnera saznaju tek kada im provere telefone. Zapravo, to se dešava i momcima i devojkama. Ne mogu da kažem nekom kako bi trebalo da se oseća ili ponaša ukoliko otkrije da mu je partner imao biseksualna ili gej iskustva, ali mislim da je sasvim normalno u današnje vreme pitati partnera o tome - rekla je ona.

Destiny’s Child ponovo na okupu?

Keli se ove teme dotakla zbog pitanja koje joj je postavljeno u intervjuu, a ono se odnosilo na otvorene veze kakvu ima njena drugarica, oskarovka Mo' Nik koja je u otvorenom braku sa glumcem Sidnijem Hiksonom.

- Nijedna od mojih prijateljica, a da ja znam, nema otvorenu vezu. Ali Mo' Nik ima najveći osmeh koji sam videla i deluje srećno. Jednostavno, osećam da nisam u poziciji da sudim bilo kome. Ovo je moderno vreme u kojem bi trebalo o seksualnosti otvoreno da razgovaramo, bez obzira na to da li želite da budete sa dve ili tri osobe - rekla je Keli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: keli rouland