Kris Braun ponovo preti: Ako ne mogu da imam neku devojku, niko drugi je neće imati (video)

Kris Braun ponovo preti: Ako ne mogu da imam neku devojku, niko drugi je neće imati (video)

Autor: | 02/02/2017

0

Problematični reper, koji je mnogo više "slave" obezbedio svojim mnogobrojnim ekscesima nego svojom muzikom i singlovima, ponovo pokušava da skrene pažnju na sebe, i opet na potpuno neprikladan način.

Kris Braun se poslužio Instagramom na kome je objavio snimak zbog koga je verovatno želeo da opravda epitet "žestokog momka", ali je izazvao potpuno drugačiji efekat među svojim prijateljima i obožavaocima.

Šta reći? Želi ga za zeta, iako mu je prebio kćerku

- Znam da se devojke uvek žale na one koji ih uhode, ali moram da priznam da sam ja takav. Ljubomoran sam i lud, pratim svoje devojke unaokolo, a ako ja ne mogu da je imam, neće je imati niko - rekao Kris Braun.

Naravno, bilo je onih koji su ovu poruku shvatili kao šalu, ali su ga mnogi kritikovali, jer ljudi teško mogu da zaborave da je već bio osuđivan zbog nasilja prema bivšim devojkama.

Kris Braun je zbog takvog ponašanja i dalje, nažalost, široj javnosti najpoznatiji po tome što je na sudu priznao da je 2009. napao tadašnju devojku Rijanu.

Rijana: Stalo mi je do Krisa Brauna i tako će biti dok sam živa

On je popularnu pevačicu pretukao dok su se zajedno vozili u automobilu. Reper je lijevom rukom držao volan svog automobila, a desnom neprestano udarao pevačicu, iako su joj usta već bila puna krvi. Ona je dohvatila mobilni telefon, nazvala svoju asistentkinju i rekla joj da zove policiju, zbog čega je Kris Braun potpuno podivljao i pretio joj da će je ubiti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kris braun