Anđelina Džoli menja priču: Bred će zauvek biti deo naše porodice (video)

Anđelina Džoli menja priču: Bred će zauvek biti deo naše porodice (video)

Autor: | 20/02/2017

0

Anđelina Džoli je u najnovijem intervjuu za BBC insistirala da će joj Bred uvek biti porodica i da su joj trenutni fokus njena deca. Glumica (42) je prvi put javno progovorila o razvodu sa Bradom Pittom: "Bilo je to veoma težak period...i uvek ćemo biti porodica".

- Mnogi ljudi se nađu u ovoj situaciji. Čitava moja porodica je prolazila kroz težak period.

Gorka bitka za starateljstvo koja se odigravala i preko medija nakon što je Jolie podnela zahtev za razvod od Breda prošlog septembra i tražila puno starateljstvo nad decom nakon navodnog incidenta u privatnom džetu kada su se vraćali u Los Anđeles iz Francuske.

Ali na kraju su postigli dogovor i to u januaru i rešili sporazumno razvod i starateljstvo.

- Moj fokus su moja deca, naša deca - objasnila je za BBC.

- Mi smo i uvek ćemo biti porodica i zato preživljavam ovo. Borim se da nađem način da bih osigurala da budemo jaki i bliski - rekla je glumica.
U subotu se Anđelina prvi put zvanično pojavila u Kambodži u Siem Ripu, povodom premijere svog filma "First They Killed My Father".

 

- Želela sam da razumem roditelje svog sina... - rekla je povodom ovog filma. Društvo joj je pravilo njeno šestoro dece, Medoks (15), Paks (13) Zahara (12) Šajlo (10) i osmogodišnji blizanci Knoks i Vivijen. Medoksa je usvojila 2002. iz sirotišta u Kambodži dok je snimala film "Tomb Raider".

Takođe, usvojila je Zaharu iz Etiopije i Paksa iz Vijetnama. Ima troje biološke dece sa Bredom - Šajlo se rodila u Namibiji, dok su se blizanci rodili u Francuskoj.

Emotivna poruka Anđeline Džoli: Bez Kambodže možda nikada ne bih postala majka

Džoli je ambasador UNICEFa i dosta putuje povodom svojih humanitarnih akcija, a često decu vodi sa sobom.

Kada su je pitali gde sebe vidi za pet godina rekla je:

- Volela bih da putujem širom sveta i posećujem decu, nadajući se da su srećni i da rade zanimljive stvari i zamišljam da ih podržavam u svim krajevima sveta.

- Sve što radim nadam se... Da predstavljam prave stvari svojoj deci i dajem im pravi osećaj za šta su sve spremni i šta sve treba da vide. Ne kroz prizmu Holivuda ili kroz određeni način života već da ih zaista izvedem u svet gde će imati zaista dobar smisao i postati ljudi.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/dugogodisnje-prijateljstvo-preraslo-u-nesto-vise-andelina-dzoli-ima-novog-decka/

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još