Kik-boks i teratana: Ovako je Eli Gulding pobedila anksioznost

Kik-boks i teratana: Ovako je Eli Gulding pobedila anksioznost

Autor: | 16/03/2017

0

Eli Gulding spada među one pop zvezde koje jednostavno isijavaju pozitivnom energijom i teško je zamisliti da ona uopšte može da se oseća nesigurno.

Ali, svi mi znamo koliko spoljašnji izgled ume da prevari, i da selebritiji nisu imuni na lično preispitivanje, posebno zbog toga što imaju tako zahtevne živote i karijere.

Činjenica je i da nisu baš sve slavne ličnosti spremne da otvoreno govore o borbi koju vode sa svojim problemima.

Zato je tekst Eli Gulding objavljen u magazinu "Well And Good" odličan podsetnik da je potpuno normalno suočiti se sa unutrašnjom uznemirenošću i stersom, i da je potrebno preuzeti korake da biste očuvali mentalno zdravlje.

Ona je u tekstu objasnila da ostvarivanje njenih muzičkih snova nije uvek bajkovito kako to njeni fanovi zamišljaju.

- Moj život se potpuno promenio kada je moja karijera počela da se razvija 2010. godine. Bila sam očarana, naravno, jer sam godinama pre toga naporno radila da bih mogla da sa svetom podelim svoju muziku, ali sve to zajedno bilo je previše za mene. Odjednom, živela sam sama u Londonu i sve se odvijalo neverovatnom brzinom - kaže ona,  a prenosi portal "Refinery 29".

Eli Gulding zavela princa Harija?

Ona dodaje da su stvari postale posebno neugodne kada je počela da doživljava napade panike. Ona posebno ističe jednu stvar za koju smatra da je zaslužna za pojavu iznenadnih i nenajavljenih napada panike

- Mislim da je moja panika počela da se širi jer sam počela da se osećam nesigurnom i nisam dovoljno verovala u sebe - plašila sam se da nisam baš toliko dobra pevačica kao što su ostali mislili. I kako su pohvale za moj rad počele sve češće da pristižu tako sam ja sve više plašila da ću izneveriti i sebe i druge. Ali, onda sam otkrila da su kik-boks i vežbanje u teretani za mene idealan način da se borim sa anksioznošću. Osećaj da nema kontrolu nad svojim životom počeo je da nestaje, ali bilo je baš teško, posebno kada svi oko tebe pogrešno misle da ti nikada nije bilo bolje u životu - objasnila je Eli.

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on Mar 14, 2017 at 5:55am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: eli gulding

Pročitajte još

Najnovije vesti