Zvezda velikog srca: Ben Stiler prikupio više od milion dolara za pomoć Somaliji (video)

Zvezda velikog srca: Ben Stiler prikupio više od milion dolara za pomoć Somaliji (video)

Autor: | 19/03/2017

0

Ben Stiler  je velika zvezda još većeg srca. Holivudski glumac je u petak postavio post u kome poziva ljude da pomognu u prikupljanju novca za pomoć gladnima u Somaliji, a nakon samo 24 sata on je uspeo da prikupi više od milion dolara!

Ben se udružio sa Žeromom Žarom i uz pomoć društvenih uputio molbu Turskoj aviokompaniji da im pomogne u slanju donacija u Somaliju čiji stanovnici umiru od gladi. Iako je plan bio da za 10 dana prikupe milion dolara, momci su uz pomoć Bena uspeli da to ostvare za samo jedan dan!

 

U petak uveče Ben je postavio crno-beli video na svom Tviter nalogu u kome objašnjava stanje u Somaliji.

 

On je na Tviteru podelio dobro i pametno osmišljen plan, iako možda pomalo nerealan, a koji je osmislio njegov drugar Žerom.

Džerom se upitao da li postoji mogućnost da im Turska kompanija pomogne da isporuče pomoć u Somaliju, te je iskoristio svoju armiju fanova da privuče pažnju kompanije.

Turska aviokompanija je jedina koja ima direktan let za Somaliju, te je zato od njih i tražena pomoć.

 

Ove sjajne zvezde su neverovatnom brzinom prikupile novac, a sve u okviru kampanje koja je ovoih dana izuzetno aktivna na društvenim mrežama i ide pod nazivom #LoveArmyForSomalia.

Uz pomoć NFL zvezde Kolina Kapernika, YouTuber-a Kejsija Nistata, i mnogobrojnih brižnih folovera, Ben i Žerom su dobili pristanak od aviokompanije iz koje su im obećali da će jednom od svojih letelica prebaciti hranu i vodu, lekove i ostale potrepštine u Somaliju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: ben stiler