Tom Kruz se ženi 26 godina mlađom glumicom? (foto)

Tom Kruz se ženi 26 godina mlađom glumicom? (foto)

Autor: | 23/03/2017

0

Posle Kejti Holms, od 2012. Tom Kruz nije imao nijednu ozbiljnu ljubavnu vezu. Kako javljaju strani mediji, emotivnoj apstinenciji je izgleda kraj jer je on ponovo zaljubljen, a planira i venčanje. Slavni glumac i najpoznatiji sajentolog, navodno, bacio je oko na Vanesu Kirbi, svoju koleginicu iz filma "Nemoguća misija 6".

Kruz je navodno rešen da zaprosi Vanesu i učini je svojom četvrtom ženom, pošto je odlučio da se skrasi i tako ispuni želju svojoj majci Meri Li Fajfer, koja je preminula u februaru u 80. godini.

Lia Remini: Sajentolozi smatraju da je Tom Kruz odabran da spasi čovečanstvo od zla

Glumac je Vanesu primetio u seriji The Crown i odmah je odlučio da je angažuje za novi nastavak "Nemoguće misije" koji sledeće godine stiže u bioskope.

Zanimljivo je i da je Sajentološka crkva "blagosiljala" ovakvu odluku, iako su njegovi brakovi do sada propadali upravo zbog njegovih religioznih opredeljenja.

- Kada su se sreli na snimanju, odmah se videlo da između njih postoji hemija. Vanesa je bez mnogo razmišljanja dobila ulogu. Kruz ju je oduševio svojim šarmom i energijom - kaže izvor.

Vanesa je rođena u Vimbldonu u Engleskoj. Ubrzo nakon što je završila fakultet počela je da dobija uloge u pozorištu i na filmu. Igrala je u ostvarenju Jupiter Ascending sa Milom Kunis i Čaningom Tejtumom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages