Lamar Odom se gorko kaje što je varao Kloi Kardašijan

Lamar Odom se gorko kaje što je varao Kloi Kardašijan

Autor: | 30/03/2017

0

 

Pre nešto manje od godinu i po dana Lamar Odom je preživeo dva srčana udara, nakon što je pronađen onesvešćen na podu jedne javne kuće u kojoj je četiri dana bez prestanka bio okružen prostitutkama, alkoholom i drogama.

Njegov brak s Kloi Kardašijan tada je već bio završen, ali se ona pokazala kao izuzetno brižna i odgovorna pa je sve vreme njegovog oporavka bila uz njega.

Iako je javnost tada pomislila da su ona i Lamar time dali svom braku i ljubavi još jednu šansu, ispostavilo se da Kloi, sasvim razumljivo, ne može da mu oprosti što se tako ponašao, a pre nekoliko meseci, ona je čak priznala daje ludo zaljubljena u drugog košarkaša, Tristana Tompsona, koji je od nje mlađi sedam godina i od koga se ne odvaja.

Kloi Kardašijan ne želi da se pomiri sa Lamarom Odomom

I dok je ona nastavila dalje da živi svoj život i više se ne osvrće na taj težak period u njenom životu, Lamar koji je zbog svojih zavisnosti prokockao i košarkašku karijeru i brak, i dalje živi u prošlosti pa često u intervjuima priča o braku i o kobnom događaju koji ga je umalo koštao života.

Tako je u intervjuu za US Weekly otkrio da sebe vidi kao "čudo koje hoda". On je objasnio i da je završio rehabilitaciju, i da je od sada trezvenjak koji živi potpuno "čisto". Ipak, najviše pažnje je, sasvim očekivano, privuklo njegovo priznanje da je tokom braka prevario Kloi, i to nekoliko puta.

- Naša veza bila je potpuno javna stvar. To je stvorilo mnogobrojne prilike da upoznam druge žene kojima možda ne bih uopšte bio interesantan da nisam bio Kloin suprug. Ono zbog čega mi je zaista žao je to što sam imao nekoliko afera dok sam bio u braku s Kloi. Voleo bih da sam držao svoj ponos u pantalonama - rekao je Lamar.

O večeri koja se umalo završila tragično rekao je da je ona zapravo proizvod njegove dosade.

- Želeo sam da se dobro provedem. Popio sam piće da se zagrejem, ali se uopšte nisam drogirao. Poslednje čega se sećam su dve devojke s kojima ležim u krevetu. Onda sam zaspao. Kada sam se probudio četiri dana kasnije prvo što sam pokušao da uradim je da sklonim cevi koje su mi bile u ustima - tvrdi Lamar.

Ipak, malo ko veruje u oavkvu priču. Lamar je dodao i da ga je ćerka iz prvog braka naterala na rehabilitaciju, jer mu je dala ultimatum: ili lečenje ili više neće razgovarati s njim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images