Del Boj i Rodni ponovo zajedno posle 14 godina (video)

Del Boj i Rodni ponovo zajedno posle 14 godina (video)

30/03/2017

0

Skoro 20 godina su tumačili omiljen TV likove, Del Boja i Rodnija Trotera, a danas nakon 14 godina otkako je emitovana poslednja epizoda "Mućki", omiljeni glumački par, Dejvid Džonson (77) i Nikolas Lindherst (55) su ponovo zajedno.

 

Naime, poslenji put Džonson i Lindherst su delili isti kadar 2003. godine, kada su snimili božićni specijal za BBC1, a pre toga serija je zvanično završena s emitovanjem 1991. godine.

 

A danas, više od 20 godina nakon što je njihova slava bila na vrhuncu, publika je odala priznanje glumačkom paru, jer je u velikom broju glasala da Lindherst i Džonson dobiju nagradu za životno delo na ovogodišnjem nacionalnom filmskom festivalu.

 

Inače, nakon završetka emitovanja serije, bilo je nekoliko pokušaja da se braća Rodni i Del Boj ponovo vrate na male ekrane. Međutim, nakon smrti scenariste Džona Salivana od te ideje se odustalo.

- Postojala je ideja da se vratimo na televizuju za 60. rođendan Del Boja. I razgovarao sam s Džonom u nekoliko navrata o tome. On je napisao odličnu epizodu, čisto zlato, ali nakon nekog vremena, Džon se razboleo, zaglavio u bolnici, a potom je i preminuo. Svima je jasno da je ta serija morala da ode s njim, jer - on je bio sama srž Mućki - rekao je svojevremeno Dejvid Džonson.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g./M G guliver/getty

Najnovije vesti