Melani Grifit nakon pet godina progovorila o razlozima razvoda sa Banderasom

Melani Grifit nakon pet godina progovorila o razlozima razvoda sa Banderasom

Autor: | 06/04/2017

0

Govorilo se da je jedan od najstabilnijih brakova Holivuda koji je trajao punih osamnaest godina pukao zbog neverstva. Naime, Antonio Banderas je u nekoliko navrata fotografisan sa nepoznatim lepoticama, zbog čega je Melani Grifit bila očajna. Plašila se da ne izgubi ljubav svog života i sve više ga pritiskla ljubomorom i posesivnošću.

Iskra među glumcima javila se 1995. godine kada su zajedno radili na filmu "Two Much". Godina dana kasnije zakleli su se na večnu vernost a ubrzo je njihova ljubav krunisana rođenjem ćerke Stele del Karmen Banderas Grifit (21) koja je njemu jedino dete, dok ona iz braka sa Stivenom Bauerom ima sina Aleksandera (23), a sa Donom Džonsonom dobila je ćerku Dakotu (28).

Melani Grifit čestitala rođendan Antoniju Banderasu: Uvek ću te voleti

–Nikada nismo poricali i uvek smo otvoreno govorili o Melaninim problemima koji su uključivali zavisnost o drogama, alkoholu i tabletama – izjavio je Banderas dok je još imalo nade da će sačuvati brak. Ipak, terapije i savetovališta nisu pomogli pa je slavni par odlučio da se raziđe.

Glumica je rastanak teško podnela ali nikada nije komentarisala na tu temu, do sada kada je u intervjuu za časopis "Porter" prvi put objasnila zašto su se razveli.

 –Mislim da se deo razloga zbog kojih se naš brak raspao krije u tome što sam se zaglavila, nemam koga drugog da krivim. Zaglavila sam sebe i neću dozvoliti da se to ponovo desi  –rekla je Melani i dodala da nije bilo neverstva, kako se nagađalo.

Antonio Banderas pretrpeo srčani udar: Nije bilo strašno kao što se piše

 

– Sada uživam i radim što god poželim –istakla je glumica, koja  nakon razvoda nije bila u ozbiljnoj emotivnoj  vezi,  dok se Banderas s viđa s 36-godišnjom Nikole Kimpel.

Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima , a Antonio je otkrio da mu je Melani pružila najveću podršku nakon što je doživeo srčani udar.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti