Definitivan kraj: Dženifer Garner i Ben Aflek predali zahtev za razvod

Definitivan kraj: Dženifer Garner i Ben Aflek predali zahtev za razvod

Autor: | 14/04/2017

0

Iako se govorilo da su  Dženifer Garner i Ben Aflek  rešili da daju ljubavi još jednu šansu, slavni par je načinio prvi korak ka zvaničnom okončanju braka.

Kako je preneo AP, zatražili su zajedničko starateljstvo nad svoje troje dece, koji imaju između pet i 11 godina.

A post shared by @best_celebcouples on Oct 13, 2016 at 11:34am PDT

Par je u junu 2015. objavio da se rastaje posle 10 godina braka.U zajedničkom saopštenju, Garner i Aflek su naveli da među njima i dalje ima ljubavi i prijateljstva, kao i posvećenosti da se zajedno brinu o deci.

Ben Aflek je prošlog meseca objavio da je završio je rehabilitaciju, na kojoj je bio zbog alkoholizma, a na društvenim mrežama je poručio da želi da bude "najbolji otac koji može da bude".

Dženifer Garner i Ben Aflek posle objave da se razvode porodično otišli na Bahame

A post shared by @ir.beauty on Oct 11, 2016 at 1:42pm PDT

-Želim da moja deca znaju da nije sramota dobiti pomoć kada ti je potrebna, i da budu izvor snage svima kojima je potrebna pomoć, ali se plaše da preuzmu prvi korak, naveo je tada Aflek (44).

Bez obzira na to što je ceo svet saznao za Benovu aferu sa bivšom dadiljom Dženifer tvrdi da preljuba nije razlog rastanka

– Mi smo već mesecima bili razdvojeni pre nego što sam uopšte čula za dadilju. Ona nije imala nikakve veze sa našom odlukom da se rastanemo. Ipak, nije bilo lako objasniti deci zašto je njihova dadilja “nestala”. Morala sam da sa njima povedem ozbiljan razgovor i objasnim im šta je “skandal” – izjavila je glumica u razgovoru za “Vanity Fair”.

 

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram