Kako je biti latinski ljubavnik u stvarnom životu objasniće vam Rob Lou sa Salmom Hajek! (video)

Kako je biti latinski ljubavnik u stvarnom životu objasniće vam Rob Lou sa Salmom Hajek! (video)

Autor: | 26/04/2017

0

Seksepilni i zavodljivi Rob Lou i njegova strastvena koleginica Salma Hajek su otkrili par pikantnih tajni o svom uzbudljivom ljubavnom životu, jer novi film u kome zajedno igraju je priča o latinskom zavodniku, ljubavniku, žigolou...

Film "How to Be a Latin Lover" u kome igraju Rob Lou, Salma Hajek i Eugenio Derbez će svoju premijeru imati ovog petka, a zvezde su za TooFab otkrile i detalje iz svoje lične intime.

Film donosi priču o žigolou koji stvara karijeru zavodeći starije dobrostojeće žene zarad luksuznog života, što nas vodi do glavnog junaka Maksima (Derbez) koga nenadano "šutne" njegova 80. godišnja supruga zbog mlađeg prodavca kola (Majkl Kera). primoran da se udruži sa sestrom s kojom i nije tako blizak (Hajek) i njenim predivnim sinom, Maksimo mora da pronađe novu "sugar mama", ali jedna stvar, odnosno jedan čovek mu stoji na putu  – njegov najbolji prijatelj žigolo, koga igra Rob Lou.

 

Pošto Robov lik ima strategiju da na "nevaljalo" zavede starije dame i odvuče ih u krevet, TooFab je "ulovio" glumce  sa pitanjem da li su imali iskustvo u privatnom životu slično ulogama koje tumače.

- Samo jednom - odmah je priznala Salma - Igrala sam igru sa dečkom, davno je to bilo, kada smo oboje glumili strance na putovanju avionom. Pravili smo se da se ne poznajemo, a onda mi je on prišao i započeo razgovor usput izmišljajući čitav lik, a ja sam se pridružila tome. Bilo je vrlo zanimljivo i izazovno.

 

 

Derbez nije želeo da otkriva svoje lično iskustvo ali je preporučio svima da probaju?!

- Trebalo bi da probate. To je deo iskustva u jednoj vezi, posebnog "ukusa" - rekao je Derbez i naghlasio - Dobro ćete se zabaviti, pride je vrlo seksi i i osvežavajuće.

S druge strane, Rob Lou se oseća mnogo drugačije nego lik kojeg tumači. Derbez je otkrio da se Rob čak uplašio i postideo zbog uloge koju tumači!

- Želeli smo da, kako bih rekao, tu ulogu učinimo malo savremenijom, življom, ali on je bio u fazonu: Uff, hajde neka bude raznosač pica, jel može?

Sa takvim informacijama, nisu mogli da odole i da ne upitaju Roba odakle sva ta neprijatnost pri tumačenju ove uloge?

- Nisam dobio da budem raznosač pice. Mislio sam da je to muški ekvivalent za nevaljale čirlidersice. Zaista nisam ukapirao foru "perverznog profesora" ranije. Mislio sam da je dovoljno znati uobičajene likove poput policajca, kauboja, znate na šta mislim? Krenete da širite priču o likovima i ne ukapirate i dođe vam ovako nešto...

Ko bi rekao da je Rob Lou daleko od zavodnika, zar ne?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty

Pročitajte još