Rimjek "Ubistva u Orijent ekspresu" okuplja najveće zvezde Holivuda (video)

Rimjek "Ubistva u Orijent ekspresu" okuplja najveće zvezde Holivuda (video)

Autor: | 04/05/2017

0

Ukrcavanje u najčuveniji voz sa filmskog platna može da počne, rimejk klasika Agate kristi "Ubistvo u Orijent ekspresu" okuplja neke od najvećih zvezda Holivuda kao što su Džoni Dep, Džudi Denč, Mišel Fajfer, Džoš Gad, Dejzi Ridli, Penelope Kruz, Olivija Kolman, Lesli Odom Jr, Viljem Defo, Tom Bateman, Derek Džejkobi , dok će Poaroa tumačiti Kenet Brana koji i režira film.

Poaro se malo promenio, tu su brčići, ali malo više sedi i drugačijeg oblika. Mada je čitav izgled Keneta Brane modifikovan na jedan robustniji način nego što smo navikli da gledamo i zamišljamo Poaroa, još od Alberta Finija koji ga je tumačio u filmu iz 1974. godine.

Ledenu princezu i rusku emigrantkinju Nataliju Dragomirof tumačila je Vendi Hil, a sada će je tumačiti legendarna Džudi Denč koja će svemu dodati svoj specifičan šarm i malo specijalne sibirske hladnoće.

Ingrid Bergman je odbila ulogu princeze jer joj se više dopala uloga misonarke iz Švedske, Grete. Njena rola je Bergmanu donela trećeg Oskara. A sada će Penelope Kruz tumačiti ulogu Pilar Pilar Estravados, hispano verzju Grete.

Glumac Ričard Vidmark je tumačio enigmatičnog američkog biznismena Semjuela Rečeta, kojeg pronalaze izbodenog u njegovoj kabini. Sa zavodljivim brčićima, Džoni Dep je dodao notu seksepila ovoj ulozi.

 

Kenet Brana, koji tumači Poaroa, kaže da im je želja bila da naprave nešto što će nas "napasti" sa dve strane, s preda vizelno i sa strane sa malo vojnog bekgraunda, jer Poaro je bio vojnik u Belgijskoj vojsci pre nego što je postao inspektor u policiji.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. printscr/youtube

Slične Vesti

Pročitajte još