Ćerka Brižit Tronje poručila čitavom svetu: Nečuveno da se u Francuskoj u 21. veku događaju takvi napadi

Ćerka Brižit Tronje poručila čitavom svetu: Nečuveno da se u Francuskoj u 21. veku događaju takvi napadi

Autor: | 15/05/2017

0
Tifani sa majkom

Pobeda Emanuela Makrona na nedavno održanim predsedničkim izborima u Francuskoj ispratila se i prati komentarima da je neprimereno što je prva dama od muža starija 24 godine. Takve opaske zasmetale su Tifen Ozije (33), ćerki Brižit Makron, koja ih smatra seksističkim.

- Mislim da ne možete da budete ravnodušni prema tome i iako ne želim da dajem važnost ljudima koji su sposobni da razmišljaju tako, neverovatno je i nečuveno da se u Francuskoj u 21. veku događaju takvi napadi. Sigurno tako nešto ne bi bilo usmereno prema muškarcu političaru ili prema partneru političarke. Zato smaram da je u osnovi svega ljubomora i da je sve to vrlo neukusno i neprimereno - rekla je Tifen (33)  za francusku televiziju "BFMTV" neposredno pre jučerašnje inauguracije Makrona u Jelisejskoj palati.

Dodala je da dok traju te kritike, ona u stvarnosti sreće mnoge ljude koji o njenoj majci i njenom zalaganju i podršci koju daje suprugu, misle samo najlepše.

Brižit Tronje, prva dama Francuske i fatalna ljubav predsednika Emanuela Makrona (video)

Poručila je kritičarima da slobodno nastave sa oštrim rečima, to može samo da "zbliži članove njene porodice".

Tifen Ozije je advokat. Bila je angažovana u predsedničkoj kampanji Makrona (39) i veoma ga podržava. Prisustvovala je juče sa suprugom inauguraciji i mama je dvoje dece.

Prve dame vole istu boju: Brižit Tronje kao i Melanija Tramp u plavom kompletu, ali sa mini suknjom

Brižit (63) je nju, sina Sebastijana (41) i ćerku Lorens (40), dobila u braku sa bivšim suprugom bankarom Andre-Luisom Ozijerom, od kojeg se razvela zbog ljubavi prema francuskom predsedniku.

Lorens sa mamom Brižit

U centru pažnje ovih dana bila je i Lorens zbog činjenice da je ona sa očuhom išla u isti razred u srednjoj školi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti